Info

Freshcode ry

Freshcode ry on voittoa tavoittelematon hip hop -kulttuurin tukiyhdistys. Yhdistys kokoaa hip hop -kulttuurin tekijät, toimijat ja aiheesta kiinnostuneet yhteen, tekemään yhteisöllistä kulttuurityötä. Yhdistyksen kotipaikka on Turku.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Liity jäseneksi »
Ota yhteyttä »

Freshcode – tarkoitus ja toiminta

Yhdistys jakaa tietoa, järjestää toimintaa ja tapahtumia sekä toimii hip hop -kulttuurin asiantuntijana yhteistyössä eri tahojen kanssa tarpeen mukaan.

Kokemuksen ja laajan kontaktiverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen asiantuntijatiedon turkulaisesta hip hop -kulttuurista, sekä taitavimmat osaajat kulttuurin eri osa-alueilta. Freshcode ry:n asiantuntijuus perustuu laajaan kokemukseen suomalaisen hip hop -kulttuurin syntyajasta 1980-luvulta tähän päivään.

Toiminnassamme painotamme yhteisöllisyyttä ja kulttuurin perinteiden, tiedon ja kokemuksen jakamista – unohtamatta että kulttuuri elää ja uudistuu jatkuvasti. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan tukemaan jäsenistön omaehtoista toimintaa. Kehitämme kulttuuritoimintaa ja -tarjontaa entisestään sekä tuomme hip hop -kulttuuria esiin laajemmalle yleisölle.

Jäsenyys »
Liity jäseneksi »
Ota yhteyttä »

Freshcode Unity Jam

FreshcodeUnityJam-2016-2017

Freshcode Unity Jam on Freshcode ry:n vuosittainen päätapahtuma, joka järjestetään Turussa kesän kynnyksellä. Matalan kynnyksen yhteisöllinen tapahtuma kokoaa yhteen hip hop -kulttuurin tekijät ja esittelee parasta paikallista ja valtakunnallista osaamista myös laajemmalle yleisölle.

Tutustu tarkemmin aiempiin Freshcode Unity Jam -tapahtumiin:
Freshcode Unity Jam 2017 »
Freshcode Unity Jam 2016 »

Freshcode.fi

Freshcode.fi -sivusto toimii yhdistyksen pääasiallisena tiedotuskanavana ja turkulaisena hip hop -mediana tarjoten artikkeleita paikallisista tekijöistä ja tietoa tapahtumista.

Onko sinulla sisältöidea tai tapahtuma joka sopisi sivustolle? Haluatko osallistua sivuston sisällön tekemiseen? Liity mukaan tekemään ja tukemaan hip hop -kulttuuria!

Jäsenyys »
Liity jäseneksi »
Ota yhteyttä »