Info

Freshcode ry

Freshcode ry on turkulainen voittoa tavoittelematon hip hop -kulttuurin tukiyhdistys. Yhdistys kokoaa turkulaiset hip hop -kulttuurin tekijät, toimijat ja aiheesta kiinnostuneet yhteen, tekemään yhteisöllistä kulttuurityötä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Liity jäseneksi »
Ota yhteyttä »

Freshcode – tarkoitus ja toiminta

Yhdistys jakaa tietoa, järjestää toimintaa ja tapahtumia sekä toimii hip hop -kulttuurin asiantuntijana yhteistyössä eri tahojen kanssa tarpeen mukaan.

Kokemuksen ja laajan kontaktiverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen asiantuntijatiedon turkulaisesta hip hop -kulttuurista, sekä taitavimmat osaajat kulttuurin eri osa-alueilta. Freshcode ry:n asiantuntijuus perustuu laajaan kokemukseen suomalaisen hip hop -kulttuurin syntyajasta 1980-luvulta tähän päivään.

Toiminnassamme painotamme yhteisöllisyyttä ja kulttuurin perinteiden, tiedon ja kokemuksen jakamista – unohtamatta että kulttuuri elää ja uudistuu jatkuvasti. Pyrimme myös mahdollisuuksien mukaan tukemaan jäsenistön omaehtoista toimintaa. Kehitämme turkulaista kulttuuritoimintaa ja -tarjontaa entisestään sekä tuomme hip hop -kulttuuria esiin laajemmalle yleisölle.

Liity jäseneksi »
Ota yhteyttä »

Freshcode.fi

Freshcode.fi -sivusto toimii yhdistyksen pääasiallisena tiedotuskanavana ja turkulaisena hip hop -mediana tarjoten artikkeleita paikallisista tekijöistä ja tietoa tapahtumista.

Onko sinulla sisältöidea tai tapahtuma joka sopisi sivustolle? Haluaisitko osallistua sisällön tekemiseen?

Liity jäseneksi »
Ota yhteyttä »