Freshcode GRAFFITI -spesiaali: KIM SOMERVUORI @ Space 81, Ke 26.4.2023

18.4.2023

Freshcode GRAFFITI -spesiaali: KIM SOMERVUORI @ Space 81 (Stålarminkatu 15, Turku), Ke 26.4.2023 klo 18-21. Tapahtuma on ikärajaton ja maksuton. Tila on rajallinen, mutta voit nyt halutessasi varata paikan etukäteen (ohjeet alla). Tervetuloa!

Facebook-tapahtumasivu:
https://fb.me/e/VTKMP3og

Huhtikuun Freshcode GRAFFITI -spesiaaliin saamme vieraaksi 1980-luvun lopulla graffitin tekemisen aloittaneen ja Kuvataideakatemiasta 2012 taiteen maisteriksi valmistuneen kuvataiteilija Kim Somervuoren. Kim on luvannut tuoda mukanaan ainakin omaan hyllyynsä päätyneitä harvinaisempiakin alan kirjoja selailtavaksi ja luettavaksi.

Luvassa rento ilta graffitin, kuvataiteen ja aiheesta jutustelun parissa. Piirtäminen sallittu mutta ei pakollista. Omat piirustusvälineet ja sketchbookit voi ottaa mukaan, mutta tarjolla on myös kyniä ja paperia.

Freshcode GRAFFITI-spesiaaleissa graffitiin liittyvän pitkän kokemuksen omaavat erikoisvieraat kertovat aiheesta omasta näkökulmastaan, omin sanoin ja tavoin. Spesiaali-iltoja isännöi ja vierasta jututtaa kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja pitkän linjan turkulaislähtöinen graffititaiteilija Juho Toiskallio.

Halukkaat voivat nyt varata paikan ennakkoon!

Tee varaus ma 24.4. mennessä yhteyslomakkeella tai sähköpostitse: freshcode.turku@gmail.com (Otsikko: GRAFFITI 26.4. varaus; Viesti: nimi/nimet). Max 2 paikkaa per varaus. Varaus raukeaa ellei varaaja ole paikalla viimeistään 18:00). Saat vastauksen varaukseesi saman päivän aikana (viikonloppuna tehtyihin varauksiin vastaus maanantaina).

Tila on rajallinen (max 15) joten jos haluat varmistaa paikkasi, tee varaus heti. Ilmoitamme paikkatilanteesta sosiaalisen median kanavissa tapahtumaa edeltävänä päivänä, ja paikan päälle voi tulla myös ilman varausta jos paikkoja on vapaana tai vapautuu varauksesta.