Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan – Freshcode ry:n jäsenenä olet osa aktiivista kulttuuriyhteisöä ja -verkostoa

Tervetuloa tekemään, tukemaan, kokemaan ja jakamaan taidetta ja kulttuuria yhdessä. Liittymällä Freshcode ry:n jäseneksi pääset osaksi aktiivista kulttuuriyhteisöä ja -verkostoa.

Jäsenenä voit halutessasi osallistua ja vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Etsimme jäsenistämme jatkuvasti innokkaita, osaavia ja kiinnostuneita tekijöitä yhdistyksen aktiivitoimintaan. Kaikki osallistuminen yhdistyksen toimintaan on vapaaehtoista.

Tuemme jäsenistön omaa, yhdistyksen tarkoitukseen sopivaa kulttuuritoimintaa, jakamalla tietoa esim. julkaisuista, näyttelyistä tai esiintymisistä. Jäsenenä olet myös etusijalla näyttelyiden, tapahtumien tms. taiteilijavalintoja tehtäessä.

Tarjoamme jäsenillemme vuosittain myös erilaisia rahanarvoisia etuja mm. jäsenalennusten muodossa, yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kuuntelemme mielellämme ja otamme huomioon jäsenten ideat ja ehdotukset. Tiedotamme jäseniä yhdistyksen asioista mm. kuukausittaisessa jäsenkirjeessä.

Jäsenellä on mahdollisuus myös lainata yhdistyksen irtaimistoa pientä korvausta vastaan.

Varsinainen jäsen: Varsinaisena jäsenenä (25€ / kalenterivuosi) sinulla on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Kannattava jäsen: Kannatusjäsenyys (250€ / kalenterivuosi) on tarkoitettu niille jotka haluavat kannattaa yhdistyksen toimintaa, mutta eivät osallistu siihen. Kannatusjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, yritys, yhdistys tai muu yhteisö.

Näin hakeudut yhdistyksen jäseneksi (ohje)

Hakeutuaksesi Freshcode ry:n jäseneksi, sinun on

 1. maksettava jäsenmaksu Freshcode ry:n tilille (maksuohje alla)
 2. hyväksyttävä yhdistyksen säännöt (pdf)
 3. täytettävä ja lähetettävä jäsenhakemuslomake

Maksuohje

Varsinainen jäsen 25€/vuosi TAI Kannatusjäsen 250€/vuosi

Freshcode ry, FI72 5716 9020 0513 68 (Osuuspankki)

Maksun viestiin: ”Jäsenmaksu, Etunimi Sukunimi (jäseneksi liittyjän nimi) ja sähköpostiosoite (korvaa @-merkki at-sanalla)”

HUOM! Maksettuasi jäsenmaksun, täytä ja lähetä jäsenhakemuslomake.

Jäsenyys lahjaksi

Voit hankkia jäsenyyden myös lahjaksi (jäseneksi liittäminen edellyttää kuitenkin aina lahjan saajan eli jäseneksi liitettävän henkilön antaman suostumuksen).

Ilmoita lisätiedoissa: LAHJA lahjan saajan nimi, sähköpostiosoite ja kotipaikka.

Jäsenhakemusten käsittely

Yhdistyksen hallitus tutustuu uusiin jäsenhakemuksiin, käsittelee ja hyväksyy ne kokouksissaan kuukausittain. Uusia jäseniä tiedotetaan hyväksymisestä heti kun hakemus on käsitelty.

Jäsenmaksulaskutus

Vanhat (edellisen vuoden jäsenmaksun maksaneet) jäsenet saavat henkilökohtaisen jäsenmaksulaskun sähköpostitse aina vuoden alussa.


  Jäsenhakemuslomake

  Täytä vähintään pakollisiksi merkityt kentät.*

  Jäsenyys*
  varsinainen jäsenkannatusjäsen