Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan tekemään, tukemaan ja jakamaan kulttuuria yhdessä. Jäsenenä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan, ja tukemaan urbaania taide- ja kulttuuritoimintaa. Saat jäsenetuja sekä tietoa yhdistyksen tulevasta toiminnasta ja tapahtumista kuukausittaisen jäsenkirjeen muodossa. Voit ehdottaa omaa toimintaasi ja/tai ideaasi mukaan yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin. Etsimme jäsenistä jatkuvasti myös innokkaita, osaavia ja kiinnostuneita tekijöitä yhdistyksen aktiivitoimintaan. Tuemme jäsenistön omaa, yhdistyksen tarkoitukseen sopivaa kulttuuritoimintaa. Kaikki osallistuminen yhdistyksen toimintaan on vapaaehtoista.

Varsinainen jäsen: Varsinaisena jäsenenä (25€) sinulla on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Kannattava jäsen: Kannatusjäsenyys (50€) on tarkoitettu niille, jotka eivät osallistu toimintaan mutta kokevat toiminnan kannatettavaksi ja haluavat kannatusjäsenyydellään sen osoittaa. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös yritys, yhdistys tai muu yhteisö.

Näin liityt yhdistyksen jäseneksi (ohje)

Liittyäksesi Freshcode ry:n jäseneksi, sinun on hyväksyttävä yhdistyksen säännöt (pdf), maksettava jäsenmaksu sekä täytettävä ja lähetettävä jäsenhakemuslomake. Voit hankkia jäsenyyden myös lahjaksi (jäseneksi liittäminen edellyttää kuitenkin aina lahjan saajan eli jäseneksi liitettävän henkilön antaman suostumuksen).

HUOM! Maksettuasi jäsenmaksun, täytä ja lähetä jäsenhakemuslomake. Jos olet vanha jäsen ja sähköpostiosoitteesi on edelleen sama, pelkkä jäsenmaksu infoviesteineen riittää.

Kun olemme vastaanottaneet jäsenmaksun ja hakulomakkeen, saat vahvistuksen jäsenyydestäsi sähköpostitse noin viikon sisällä.

Jäsenmaksu

Maksa jäsenmaksu Freshcode ry:n tilille (tilinumero alla).
Varsinainen jäsen 25€/vuosi
Kannatusjäsen 50€/vuosi

Tilinumero

Freshcode ry, FI72 5716 9020 0513 68 (Osuuspankki)

Maksun viestiin: ”Jäsenmaksu, Etunimi Sukunimi (jäseneksi liittyjän nimi) ja sähköpostiosoite (korvaa @-merkki at-sanalla)”.

Jäsenmaksu käteisellä

Jäseneksi voi liittyä myös täyttämällä hakemuksen paperiversion ja maksamalla jäsenmaksun käteisellä. Tämä onnistuu esimerkiksi Freshcode-tapahtumissa.

Info
Ota yhteyttä

Jäsenhakemuslomake

Täytä vähintään pakollisiksi merkityt kentät.*

Jäsenyys*
varsinainen jäsenkannatusjäsen

Varmista vielä, että olet ihminen etkä spamrobotti*