Freshcode Connection: A GOOD DAY TO DIE, ALEKSI POHJAVIRTA, DJ ALAINE @ Bar Ö (Turku), Ke 1.3.2023

21.2.2023

Freshcode Connection: A GOOD DAY TO DIE (junahobodokkarin Turun ensi-ilta), ALEKSI POHJAVIRTA (elokuvan tekijä paikalla), DJ ALAINE

@ Bar Ö (Linnankatu 7, Turku)
Ke 1.3.2023 klo 20 alkaen
Liput (vain ovelta) 10€
Freshcode ry jäsenet 8€
Tervetuloa!

Aikataulu:
20 DJ ALAINE
21 A GOOD DAY TO DIE
2130 ALEKSI POHJAVIRTA
22-00 DJ ALAINE
Bar Ö auki 02 saakka
Leffan jälkeen (22-) ei pääsymaksua

FRESHCODE CONNECTION – kuun alun keskiviikkojen tapahtumasarja jatkuu ytimekkäämmällä nimellä ja avarammalla sisällöllä Bar Ö:ssä!

FRESHCODE CONNECTIONin kevätkauden avauksessa 1. maaliskuuta pääsemme näkemään kysytyn “junahobodokkarin” ja saamme vieraaksemme elokuvan tekijän sekä nautimme DJ Alainen musiikkivalinnoista. Dokumentin tekijä Aleksi Pohjavirtaa jututtaa tuttuun tapaan Krister Hjort.

Junahobojen elämästä on tehty useitakin elokuvia, mutta Aleksi Pohjavirran A Good Day to Die lienee ensimmäinen aihetta käsittelevä suomalainen dokumentti. Elokuva seuraa Billyä, joka matkustaa pummilla tavarajunien kyydissä. Elämäntavassa viehättävät vapauden tunne ja heittäytyminen sattuman vietäväksi ja ne saavat junapummin pyrkimään tuuliseen kyytiin yhä uudestaan ja uudestaan.

Katso A Good Day to Die -traileri:
https://vimeo.com/367485133

Freshcoden monitaiteelliset illat sisältävät eri taidemuotoja edustavien uusien ja kiinnostavien taiteilijoiden ja teosten esittelyä, esityksin ja haastatteluin. Pyrimme taustoittamaan taiteilijoiden tekemistä ja tarjoamaan yleisölle yksityiskohtaistakin tarttumapintaa taiteen tekemiseen ja esittämiseen.

Kuun alun keskiviikkoillat, Freshcoden hyvässä hengessä, Bar Ö:n atmösfäärissä.

Tervetuloa!