Freshcode x Logomon Terassikesä: RITARIKUNTA, BEISIKKI & D.COOPA, GRAFFITI- ja DJ-työpajat, FRESHCODE DJs, To 20.7.

20.7.2023

Freshcode tuottaa FRESHCODE X LOGOMON TERASSIKESÄ -tapahtumaillan Logomon terassikesään Turussa torstaina 20. heinäkuuta.

FRESHCODE X LOGOMON TERASSIKESÄ
@ Logomon terassikesä (Turku)
To 20.7.2023, 16-22
Ikärajaton (16-18) / K18 (18-22) / Vapaa pääsy

RITARIKUNTA (20:30)
BEISIKKI & D.COOPA (19:00)
GRAFFITI-työpaja (16:00-18:00)
DJ-työpaja (16:00-18:00)
FRESHCODE DJs (18:00)

Illan pääesiintyjänä lavalle nousee suomalaisen ja turkulaisen hiphopin ja räpin legendaarisin kokoonpano, erittäin harvoin keikkoja tekevä RITARIKUNTA (Chydeone, Lempi Joe, Jesse J, DJ Chuck Main, DJ Oddjob). Support: BEISIKKI & D.COOPA. DJ-musiikista vastaa FRESHCODE DJs. 

Freshcode tuo Logomon kesäterassille 20.7. myös matalan kynnyksen graffiti- ja DJ-työpajat, joissa yleisöllä on mahdollisuus päästä kokeilemaan oman graffiti-tagin tekemistä ja skrätsäämistä eli levysoittimien käyttöä instrumenttina. Graffiti-työpajasta vastaa Juho Toiskallio (GRAFFITI – Wraitterin käsikirja) ja DJ-työpajasta DJ Lowderok (Ronskibiitti). Työpajoihin voi osallistua walk-in tyyppisesti eli tulemalla paikalle klo 16-18 välisenä aikana. 

Tervetuloa!

Facebook-tapahtumasivu:
https://fb.me/e/119FEog90

Freshcode ry yhteistyössä Logomon terassikesän kanssa

Logomo on kutsunut Freshcode ry:n yhteistyöhön, ja iloksemme voimme todeta että yhteistyö on toteutunut kesäkuussa 2023 Logomon terassikesän graffititaidetoteutuksen sekä heinäkuussa oman kokonaan Freshcode ry:n toteuttaman tapahtumaillan muodossa torstaina 20.7.

Freshcode ry on tuottanut graffititaidekokonaisuuden Logomon terassikesään 2023. Kokonaisuus toteutettiin Freshcoden kuratoimien taiteilijoiden kanssa ja mukana oli useita pitkän linjan kotimaisia graffititaiteilijoita. Graffititaidekokonaisuus on yleisön nähtävillä koko Logomon terassikesän 2023 ajan. Logomon terassikesän avajaisia vietettiin 29.6.

https://logomo.fi