FRESHCODE X TURUN STEINER-KOULU 22.4.2022

30.5.2022

Freshcode ry järjesti yhteistyössä Turun Steiner-koulun ja Turun kaupungin (Harrastamisen Turun malli) kanssa koulussa pidetyn MOK (monialaiset oppimiskokonaisuudet) -viikon päättäjäistapahtuman perjantaina 22.4.2022.

Päättäjäisissä nautittiin aurinkoisesta ja lämpimästä säästä, joka kruunasi mahtavasti onnistuneen työpajaviikon – jollaiselle oli selvästi tilausta ja joka onnistui kaikin puolin yli odotusten.

Freshcode toi koulun pihalle äänentoiston ja DJ:t. Viikolla koulussa 7-9-luokille järjestetyissä, Juho Toiskallion ohjaamissa graffiti-työpajoissa mukana olleilla oli mahdollisuus ohjatusti viimeistellä työpajoissa tehtyjen maalausten kokonaisuutta. DJ Lowderok ohjasi päättäjäisten alkupuoliskon ajan halukkaille tutustumista DJ-toimintaan ja innokkaita kokeilijoita tulikin jonoksi asti aina esikoululaisia myöten. DJ Jodi Wild soitti oman settinsä päättäjäisten lopuksi. Koulun puolesta oli tarjolla mehua, popcornia ja hattaraa.

Graffiti-työpajoja ja MOK-viikon päättäjäisiä varten Turun kaupunki toimitti koulun pihalle kaksi Taidekonttia, jotka olivat vaihtuvine maalauksineen koululaisten ilona  pihassa vielä seuraavankin viikon.

Freshcode kiittää!