Freshcode-Asema-2018

Freshcode X Asema – tiivis yhteistyö jatkuu

13.1.2018
Freshcode-Asema-2018

Kulttuurispotti Asema ja Freshcode ry ovat sopineet yhteistyön jatkamisesta myös vuonna 2018! Freshcode ry:n jäsenet saavat tänäkin vuonna Kulttuurispotti Asemalta -10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista sekä studio- ja äänentoistopalveluista.

Kulttuurispotti Asema on mm. levykauppa, joka painottuu vahvasti vinyyliin, tarjonnasta sitä on noin 95%. Tyyleistä hiphop, soul, funk ja reggae ovat pääosassa, jossain määrin kuvioissa myös jazz, punk ja elektroninen musiikki, disco sekä yksittäiset kiinnostavat julkaisut muilta sektoreilta. Valtaosa valikoimasta koostuu käytetyistä, yksittäiskappaleina eri puolilta kaivetuista äänitteistä, mutta myös uusia em. alojen levyjä löytyy laatikoista tasaiseen tahtiin. Levyt löytyvät osoitteesta Rauhankatu 1, 20100 Turku, Finland.

Asema tarjoaa myös äänentoistopalveluita erilaisiin tapahtumiin sekä persoonallisia ja laadukkaita studiopalveluita äänityksestä masterointiin – demot, EP:t sekä kokopitkät levytykset, radiomainokset/jinglet ym. äänisuunnittelut ja -toteutukset. Lisäksi tarjolla myös apua sävellykseen, sanoitukseen ja sovitukseen. Aseman studiotilat sijaitsevat Kaarinassa.

Kulttuurispotti Asema Facebookissa: https://www.facebook.com/asematurku/
Kulttuurispotti Asema Instagramissa: https://www.instagram.com/asematurku/

Lue myös:
Friends Of Asema -tukibileet tarjoilee jättimäisen määrän paikallista energiaa ja osaamista @ Pikku-Torre, Pe 1.12. (1.12.2017)
Kulttuurispotti Asema ja Freshcode yhteistyöhön – Chyde kertoo ajatuksiaan (23.12.2016)