Friends Of Asema -tukibileet tarjoilee jättimäisen määrän paikallista energiaa ja osaamista @ Pikku-Torre, Pe 1.12.

1.12.2017

Järjestyksessään kolmas Friends Of Asema -klubi tarjoaa 1. joulukuuta Turun Pikku-Torressa jättimäisen määrän paikallista energiaa ja osaamista. Kulttuurispotti Aseman tukibileet tarjoavat yleisölle livevetoja ja DJ-toimitusta yhteensä lähes 30 eri tekijän toimesta. Samalla ne toimivat eräänlaisina kokoontumisajoina itse artisteille.

“Aiemmista kerroista on sadellut kiitosta reilusti, ja yksi hienoimpia juttuja on ollut esiintyjiltä tullut palaute. Harvoin tällainen määrä alan tekijöitä saadaan samana iltana samaan paikkaan kuulemaan ja tapaamaan toisiaan” kertoo Aseman Chyde.

”Yhteisöllisyys on todella voimissaan näissä bileissä. Korsia kannetaan kekoon joka puolelta, eikä kenenkään – ehkä baaritiskiä lukuunottamatta – tarvitse sitoutua pitkiksi jaksoiksi muuhun kuin viihtymiseen. Aseman päädyssä toki koordinointi, tekniikan kasaaminen ja väkisinkin tiukka aikataulutus tuottavat hommaa useamman viikon edestä”.

Livetoimitus on hiphop-valtaista, mutta Pikku-Torren toisella puolella kuullaan DJ-settejä hyvinkin laajalla skaalalla – mukana on yhdeksän paikallista levytoimitukselle omistautunutta erikoisseppää.

Friends Of Asema pt III
Pe 1.12.2017, klo 22-03
Pikku-Torre (Yliopistonkatu 30, Turku)
K18, Liput 5€ (vain ovelta)
https://www.facebook.com/events/1775566416070459/

Kahen Keikka
Kirby
Altis
Hottentotti
Isimasa
Nimi Muutettu
S-Molli
Ilkka Kalevi Tillanen & Mesikon Miika
Vihreepantteri
Mano
Rosvo
Haid & Leevi Elias
Kake
YAGO X MAINIO
Heimo AK & Mertenmies
djsucks!
DJ Chuck Main
X-Paroni
Ollimaine Jäbä
DJ Johnny D
DJ Knatatûrk
Oddjob
Antzah aka A7
DJ Kotivalo

Kulttuurispotti Asema Facebookissa:
https://www.facebook.com/asematurku/

foa3