FRESHCODE X LINNA BURGERS Vol 1 Pe 3.7 @ Linna Burgers & Coffee Klo 18 – 23

29.6.2020

FRESHCODE X LINNA BURGERS Vol 1
Pe 3.7 @ Linna Burgers & Coffee
Klo 18 – 23

Pahin pöpötilanne näyttää näillä leveysasteilla olevan ainakin toistaiseksi takana, joten iloksemme voimme palata taas kesäisten kulttuuririentojen pariin. Linna Burgers & Coffeen viihtyisässä ympäristössä on perjantaina tarjolla herkkua melkein joka aistille. Musapuolen potkaisevat käyntiin Freshcoden omat DJ:t Claws Costeau, Mesikon Miika, D.Coopa ja Low De Rok. Illan edetessä homman ottavat haltuun FETTI ja MC Jalopena. Mauno Gangistä tuttu FETTI julkaisi keväällä 8 biisin debyytti EP:nsä nimellä Kattohuoneisto.
Myös MC Jalopenalta tippui vastikään 7 Ensimmäistä -niminen debyytti EP. That’s fresh music folks.

Ajankohtaista settiä tarjoillaan myös visuaalisten makupalojen muodossa. Toukokuun lopulla julkaistu GRAFFITI – Wraitterin käsikirja on messissä popup -näyttelyn muodossa. Näyttelyn töitä ja kirjaa on mahdollista ostaa paikaan päältä. Jos kirja ei ole vielä tuttu ni käy tsekkaamassa Freshcoden haastis aiheesta:

https://freshcode.fi/2020/06/graffiti-wraitterin-kasikirja/

Meiningit houstailee Kribu (Frehscode/Ronskibiitti) ja itse burgeripäällikkö Pekkis!

Äärimmäisen freshiä on myös Linna Burgers & Coffeen tarjonta: Burgerit, jädet, limut, bisset, kaffet… GET GET! Teretulemast nauttimaa! Säävarauksella mennään ja järki mukana pelissä koronan ja muunkin suhteen 🙂