Freshcoden perustajan opus GRAFFITI – Wraitterin käsikirja luo perusteellisen katsauksen graffitiin

17.6.2020

Jos video ei näy, katso se:

Täältä

Graffitiskenen monet vuosikymmenet nähnyt alan aktiivi, Freshcode ry:n perustajajäsen Juho Toiskallio on vastikään julkaissut ensimmäisen kotimaisen graffitin tekemiseen ja tekniikoihin keskittyvän kirjan. 450 valokuvaa käsittävä GRAFFITI – Wraitterin käsikirja kertoo aiheesta laajasti taustoista aina toteutukseen ja dokumentointiin asti. Kerrontaa siivittävät 60 suomalaisen wraitterin piissikuvat ja mietteet graffitin tekemisestä.

Kirjan materiaalista koostettu näyttely avattiin 1. kesäkuuta Molotow Helsinki Concept Storen yhteyteen. Freshcode.fi – toimitus kävi tsekkaamassa näyttelyn valmistelut kirjajulkkareineen, ja alati tiedonjanoinen Kribu haastatteli samalla itse kirjailijaakin. Tsekkaa haastattelu, ota kirja haltuun ja näyttelyynkin ehtii vielä mainiosti (auki 30.6. asti).

Lisää aiheesta Freshcoden kautta piakkoin!

Tuotanto: Freshcode
Toteutus: SISU BEIRUT
Making of: Juho Toiskallio
Still-kuvat: Sauli Sirviö, Essi Suomi, Juho Toiskallio
Musiikki: Matooke – Side Stream
Haastattelu: Krister ”Kribu” Hjort

Kiitos:
Molotow Helsinki Concept Store
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Lightpress

www.graffitikirja.fi