Freshcode Connection: RONSKIBIITTI, K LUU, DJ MESIKON MIIKA & JOHNNY D, TELMU @ Bar Ö, Ke 8.5.

2.5.2024

Freshcode Connection:
RONSKIBIITTI
K LUU
DJ MESIKON MIIKA & JOHNNY D
TELMU

@ Bar Ö (Linnankatu 7, Turku)
Ke 8.5.2024
K18, ilmainen (vapaaehtoinen pääsymaksu)

Tervetuloa!

Facebook-tapahtumasivu:
https://fb.me/e/485NQabdD

FRESHCODE CONNECTION – keskiviikkoiltojen tapahtumasarjan kevään päätös Turun Bar Ö:ssä 8. toukokuuta helatorstain aattona!

RONSKIBIITTI, tuo valtakuntamme räppiskenen vastuuton, tuuliajolla huiteleva parikymppinen nuori aikuinen aktivoituu silloin kun sitä vähiten osaat odottaa. Nyt se aika olisi taas käsillä (Ja varmaan muillakin ruumiinosilla)! Sessioluonteisesti rakennetun, vuosittain julkaistun albumitrilogian päätösosa on valmistumassa ja ulostuu kaikkien kuultaville vielä tämän kevään aikana. Vakaa aikomus on siis tuoda Bar Ö:n keikalle uunituoreiden hittien kantaesityksiä niiden vanhojen hyvien päälle pinottuna. Vaaran tunne on tottakai läsnä ja touhu käy fyysiseksi kun Ronski pyyhkii maailman parhaan Bar Ö:n lattiat vapaata assosiaatiota hyödyntävällä showllaan. Ronski on aina ajassa ja paikassa. Tule ja todista!

K LUU on pitkään eri projekteissa räppiä tehnyt turkulainen artisti, joka on solminut sopimuksen Överdog Recordsin kanssa. Freshcode Connectionissa juhlitaan K Luun samana päivänä julkaistavaa, tulevalta albumilta lohkaistua Da Vinci -sinkkua, jonka myötä avautuu artistin omien sanojen mukaan myös ”uus era”.

Levysoittimien takana laadukkaasta soitannasta vastaa kaksikko DJ MESIKON MIIKA & JOHNNY D.

Illassa paikalla myös TELMU eli Turun Elävän musiikin yhdistys, joka valottaa toimintaansa Kribun haastattelussa ennen keikkoja.

Aiemmin esiintyväksi ilmoitettu MASSALI on joutunut perumaan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi.

Aikataulu:
20 DJ MESIKON MIIKA & JOHNNY D
21:30 TELMU esittäytyy
22 K LUU haastattelu & live
23 RONSKIBIITTI live
00 DJ MESIKON MIIKA & JOHNNY D
Bar Ö auki 04:30 asti.

Freshcoden monitaiteelliset illat sisältävät eri taidemuotoja edustavien uusien ja kiinnostavien taiteilijoiden ja teosten esittelyä, esityksin ja haastatteluin. Pyrimme taustoittamaan taiteilijoiden tekemistä ja tarjoamaan yleisölle yksityiskohtaistakin tarttumapintaa taiteen tekemiseen ja esittämiseen.

Freshcoden keskiviikkoillat, hyvässä hengessä, Bar Ö:n atmösfäärissä.

Tervetuloa!