MC EIHT + DJ Loasteeze @ Utopia (Turku), Su 11.2. – Freshcode yhteistyössä, osallistu lippuarvontaan!

22.1.2024

MC EIHT + DJ LOASTEEZE
Su 11.2. @ Utopia (Turku)
Ovet 18:00
Showtime 19:00

K18, Liput 25€ (Ennakko Utopian verkkokaupasta), 28€ (ovelta, mikäli jäljellä)
https://utopiaclub.fi/
Yhteistyössä mukana: Freshcode ry

Freshcode jatkaa yhteistyötä turkulaisen keikkapaikka Utopian kanssa.

Osallistu arvontaan Freshcoden Instagramissa ja Facebookissa ja voita sisäänpääsy MC Eihtin Turun keikalle! Osallistujien kesken arvotaan kaksi ilmaista sisäänpääsyä keikalle. Arvonta alkaa 24.1. ja osallistuminen on mahdollista 24.1.-7.2.. Arvonta suoritetaan 7.2. klo 12:00 ja voittajille ilmoitetaan asiasta yksityisviestillä.

Lisäksi Freshcode ry:n jäsenillä on mahdollisuus osallistua VAIN JÄSENILLE tarkoitettuun arvontaan, jossa arvotaan myös kaksi ilmaista sisäänpääsyä keikalle. Liity Freshcode ry:n jäseneksi ma 29.1. mennessä, niin pääset halutessasi osallistumaan myös tähän jäsenarvontaan!

Masta Acen käynnistämät Utopian HIP HOP SUNNARIT jatkuvat helmikuussa kun lavalle nousee legendaarinen MC EIHT!

Compton’s Most Wanted -ryhmästä soolouralle ponnistanut, West Coast Hip Hopin elävä legenda MC Eiht saapuu Suomeen yli 10 vuoden tauon jälkeen ja ensimmäistä kertaa Turkuun! Helmikuinen Utopian keikka on osa MC Eihtin Menace II Society 30th anniversary -kiertuetta. Los Angelesin kaduilla syntyneen Compton’s Most Wantedin ensilevytys näki päivänvalon vuonna 1990, ja ensimmäiset sooloalbuminsa MC Eiht julkaisi vuonna 1994. Artisti on yli 30 vuoden uransa aikana vuorotellut bändi- ja soololevytysten välillä, tehnyt yhteistyötä muun muassa Snoop Doggin kanssa ja näytellyt elokuvissa. 2000-luvulla hän teki vierailun videopelien maailmaan näytellessään Grand Theft Auto: San Andreas -pelissä.

Liput 25€ Utopian verkkokaupasta:
https://utopiaclub.fi/tapahtumat/mc-eiht-usa-dj-loasteeze/
28€ ovelta, mikäli jäljellä

MC EIHT + DJ LOASTEEZE
Sunnuntai 11.2.2023
Utopia Club, Humalistonkatu 8 (Turku)

https://utopiaclub.fi/