Freshcode Connection: USKO JA URHEILU, JERE KÄMPPI, FRESHCODE DJs @ Bar Ö (Turku), Ke 18.10.2023

11.10.2023

Freshcode Connection:
USKO JA URHEILU
JERE KÄMPPI
FRESHCODE DJs

@ Bar Ö (Linnankatu 7, Turku)
Ke 18.10. 2023 klo 20 alkaen
K18 / Vapaa pääsy

Tervetuloa!

Facebook-tapahtumasivu:
https://fb.me/e/u2AFbkNd7

FRESHCODE CONNECTION – monitaiteellisen tapahtumasarjan syksyn startti keskiviikkona 18. lokakuuta Turun Bar Ö:ssä: USKO JA URHEILU, JERE KÄMPPI, FRESHCODE DJs

Lokakuun puolivälin Freshcode Connection -illassa Turun Bar Ö:ssä ke 18.10. nähdään ja kuullaan jälleen musiikkia ja kuvataidetta esityksin ja haastatteluin. 

Illan musiikkivieras USKO JA URHEILU on instrumentaalinen hip hop -duo, jonka soittimina toimivat kasettimankat. TJ Tokmaynen ja MF Hankkijan musiikissa yhdistyy perinteinen turntablismi kokeellisin metodein, kotimainen rytmimusiikki sekä huumori. Viimeisin julkaisu, Linnunradan pitsakuskit, on kokonaan kotimaisilla sampleilla rakennettu, juonellinen scifi-kuunnelma.

Kuvataidevieras JERE KÄMPPI on itseoppinut taitelija, alunperin kotoisin Konnevedeltä, nyt jo yli 20 vuoden ajan asunut Turussa. Tehnyt myös graafisia töitä: keikkajulisteita, levynkansia, sekä seinämaalauksia. Ensimmäinen julkinen taidenäyttely Mieletön avaruus on esillä Space 81:ssa 22.lokakuuta saakka.

Illan DJ-soitannasta vastaa Freshcode DJs. 

Freshcoden Connection -illat sisältävät eri taidemuotoja edustavien uusien ja kiinnostavien taiteilijoiden ja teosten esittelyä, esityksin ja haastatteluin. Pyrimme taustoittamaan taiteilijoiden tekemistä ja tarjoamaan yleisölle yksityiskohtaistakin tarttumapintaa taiteen tekemiseen ja esittämiseen.

Monitaiteelliset keskiviikkoillat, Freshcoden hyvässä hengessä, Bar Ö:n atmösfäärissä.

Tervetuloa!