Freshcode UKK Afterparty: MATTI8, KAKE, DJ SLUSHHER, FRESHCODE DJs @ TAKAPIHA (Turku), Pe 30.6.2023

30.6.2023

Freshcode UKK Afterparty: MATTI8, KAKE, DJ SLUSHHER, FRESHCODE DJs. K18 / Liput 10€ (Freshcode ry jäsenet 8€). Lipunmyynti tapahtumapaikalla tapahtumapäivänä klo 12 alkaen. Iltatapahtuman ovet TAKAPIHAn tanssisaliin avautuvat klo 21. Takapiha sulkee ovensa klo 02.

Popup-kulttuuritila TAKAPIHA sijaitsee Turun vanhan Kivipainon sisäpihan varastorakennuksessa osoitteessa Linnankatu 31. Tervetuloa!

MATTI8

Freshcode UKK Afterpartyn pääesiintyjänä Töölön Ketterästä ja UK grime-tyyleistään tunnetuksi tullut Matti8. Nykyään erittäin energisenä live-esiintyjänä tunnettu helsinkiläisartisti tekee uraa luunkovana sooloartistina. Soolotuotannon lisäksi livesetissä kuullaan todennäköisesti myös valikoituja Töölön Ketterän hittejä! 

Matti8 julkaisi tänä vuonna debyyttialbuminsa Ka8i, jonka YleX nosti alkuvuoden mielenkiintoisimpien julkaisujen joukkoon (mukana mm. Kalle Kinos, Laineen Kasperi, Adikia). Aiemmin Matti8 on julkaissut soolosinglejä Kuben luotsaaman Killah Recordsin kautta ja toiminut myös Kuben tuplaajana. Debyyttialbuminsa jälkeen Matti8:a on kuultu UK Garage -henkisellä DÄÄM-singlellä, Haamun uutuuslevyllä sekä Peltiseppä-kappaleella Lyömättömien, Rico Tubbsin ja Käärijän kanssa. Uutta musiikkia on tiedossa enemmänkin, sillä Matti8 työstää lainabiitteihin pohjautuvaa mixtapea ja suunnitelmissa on myös Ceebrolisticsissakin vaikuttaneen RPK:n tuottama projekti. 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4cIAd5CI00at3hrdceGa0H
IG: @matti8mir https://www.instagram.com/matti8mir/
TikTok: @matti8mir https://www.instagram.com/matti8mir/
Facebook: https://www.facebook.com/mattikasimir/

KAKE

Kake on mystinen ja harvoin esiintyvä mutta erittäin taidokas ja tyylitajuinen turkulainen rap-artisti, joka on vaikuttanut myös Böön Boiz, Salty Boiz ja Takapojat -ryhmissä. Kake on tiputellut kaikessa hiljaisuudessa luomuksiaan aina silloin tällöin, ilman julkaisupäivämääriä. Livenä Kaken lyyrinen tulitus hakee vertaistaan!

DJ SLUSHHER

Monessa liemessä marinoitunut DJ / MC / Tuottaja Slushher pitää huolen siitä, että jykevä soundi alkaa jo hyvissä ajoin ennen illan keikkoja. Synkän hämyisestä ja persoonallisesta soundista tunnettu biitintekijä ja tuottaja, joka on tehnyt biittejä niin suomalaisille kuin ulkomaisille artisteille. Illan rare DJ setti koostuu pääosin hip-hop, trap & tread- soundeista, mutta yhdistää myös eri vuosikymmenet ja genret. Illan aikana voit kuulla myös Slushherin omaa tuotantoa, ja ehkä jotain julkaisematontakin. Slushher löytyy monen kotimaisen artistin taustalta ja on tuottanut musiikkia mm. artisteille kuten Eevil Stöö, Sairas T, Julma H, Pajafella, Musta Hanhi, Hurjamayn, Vuahi ym.

IG: @almightyslusu https://www.instagram.com/almightyslusu/
Soundcloud: Slushher https://soundcloud.com/slusu37

FRESHCODE DJs

Freshcoden oma DJ-osasto huolehtii siitä että tanssittava rytmimusiikki täyttää popup-kulttuuritila Takapihan äänimaiseman koko päivän ajan kierrätystapahtuman alusta afterpartyjen loppuun saakka.

FRESHCODE UKK – urbaanin kulttuurin kierrätystapahtuma (klo 12-20)

Freshcode ry järjestää uuden popup-kulttuuritila TAKAPIHAn sisätiloissa perjantaina 30.6.2023 klo 12-20 Freshcode UKK – urbaanin taiteen ja kulttuurin kierrätys- ja myyntitapahtuman. Freshcode UKK:ssa mukana kymmenisen toimijaa, myyntiartikkeleina taidetta, käsitöitä ja kierrätettävää tavaraa – tule, viihdy, ole, osallistu, kierrätä. Takapihan baari ja terassi avoinna koko päivän! 

Freshcode UKK Afterpartyssa esiintyvät MATTI8, SLUSHHER, KAKE, FRESHCODE DJs. K18 / Liput 10€ (Freshcode ry jäsenet 8€). Tervetuloa!