Freshcode Siivouspäivä @ Uittamon bunkkerit, La 27.5.2023

20.5.2023

Urbaanin taiteen ja kulttuurin tukiyhdistys Freshcode ry järjestää siivoustalkoot Turun Uittamon IT-bunkkereilla lauantaina 27.5.2023 klo 12-15. Tervetuloa!

Freshcode kutsuu jäsenistönsä ja kaikki muut halukkaat mukaan viettämään toukokuun lopun lauantai-iltapäivää, ulkoilemaan ja siivoamaan yhdessä Uittamon IT-bunkkereiden ympäristöä lauantaina 27.5.2023 klo 12 alkaen.

Eri puolilla Turkua sijaitsevat sodanaikaiset IT-bunkkerit ovat toimineet tunnettuina graffiti- ja katutaidegallerioina jo vuosikymmenten ajan. Bunkkerit sijaitsevat korkeilla paikoilla luonnon ympäröimänä ja ovat suosittuja ulkoilupaikkoja muidenkin kuin maalareiden keskuudessa.

Freshcode ry kokee tehtävikseen valistaa maalauspaikkojen siistinä pitämisestä ja vaalia luonnon kauneutta sekä yleistä viihtyvyyttä.

Jätesäkkejä ja muuta siivousvälineistöä tarjolla yhdistyksen puolesta, mutta suosittelemme ottamaan mukaan omat työhansikkaat, jotta emme tee turhaan lisää jätettä käyttämällä kertakäyttöisiä kumihanskoja. Myös roskapihtejä ja muita apuvälineitä sopii tuoda mukana. Ennakkotietojen mukaan mm. lasinsiruja on runsaasti, joten tämäkin kannattaa pitää mielessä varustautumisen suhteen. Kaikki luontoon kuulumaton roska kerätään ja lajitellaan. Yhteistyökumppanimme Lounais-Suomen Jätehuolto Oy toimittaa lajitellut jätteet asianmukaisesti eteenpäin. 

Virvokkeita tarjolla talkoolaisille. Pidetään bunkkerit siisteinä. Tervetuloa!

Yhteistyössä:
Lounais-Suomen Jätehuolto Oy
https://lsjh.fi

Uittamon IT-bunkkerit kartalla: 
https://maps.app.goo.gl/rucVbZ6e7irvQJ7o9?g_st=ic

Facebook-tapahtumasivu:
https://fb.me/e/15ZasgQ4R

Lisätiedot:
freshcode.turku@gmail.com