Freshcode ry 6v: LAINEEN KASPERI, AVANTO, DJ CHUCK MAIN, PASKIAISPULLA, FRESHCODE DJs @ UG-Klubi (Turku), Pe 25.11.2022

10.11.2022

Freshcode ry juhlistaa 6-vuotissynttäreitään Turun UG-Klubilla perjantaina 25. marraskuuta. Tervetuloa!

Freshcode ry 6v BIRTHDAY BASHMENT @ UG-Klubi (Humalistonkatu 8, Turku), Pe 25.11

LAINEEN KASPERI Live
AVANTO UK Bass Special DJ/Live Set
DJ CHUCK MAIN Hip Hop Megamix
PASKIAISPULLA Live
+ Freshcode DJs

21-04, K18, Liput 10€ (vain ovelta)

Ovet auki ja lipunmyynti klo 21 alkaen.

21:00 Ovet, FRESHCODE DJs
22:00 PASKIAISPULLA Live
23:00 DJ CHUCK MAIN Hip Hop Megamix
00:30 LAINEEN KASPERI ”LIIIKAAA” Julkkarilive
01:30 AVANTO UK Bass Special DJ/Live Set

Facebook-tapahtumasivu: https://fb.me/e/2lwmKh34H

IG: @freshcodefresh
https://instagram.com/freshcodefresh/

LAINEEN KASPERI saapuu Turkuun juhlistamaan Freshcoden synttäreiden lisäksi uuden ”LIIIKAAA” sinkkunsa julkkareita. Uusi albumi “RARE” ilmestyy 3rd Rail Musicin kautta joulukuussa, eli on hyvin todennäköistä että uutta materiaalia kuullaan Freshcoden 6-vuotiskarkeloissa!

LAINEEN KASPERI – LIIIKAAA (23.11.2022)
https://youtu.be/kkQLM-nvGz8

LAINEEN KASPERI kuuluu niihin harvalukuisiin räppäreihin, jotka ovat sekä voittaneet Suomi-palkinnon, että säveltäneet musiikkia Tukholman Kuninkaalliselle baletille. Näistä korkeakulttuurisista saavutuksista huolimatta Kasperi on poikkeuksellisen UG-uskottava visionääri ja oman silloittelemattoman tiensä kulkija. Kasperin tuotanto ja räpit ovat olleet jo Kaucas-ajoista lähtien valovuosia kanssamatkustajia edellä. Kirjoittajana Kasperi on maailmaa ja sen asukkaita observoiva outsideri, jonka tekstit äityvät analyyttisimmillään hyvinkin filosofisiin sfääreihin. Esiintyjänä Kasperi on helposti maamme johtavia ja vangitsevimpia genreen katsomatta.

AVANTO on jo muutaman vuoden toiminut Turun suunnalla UK-grimen näkyvimpänä airuena ja tiputellut tasaisesti sinkkuja kuten ”Fibo” ja ”Uffin Kledeis”. Toimitus niin tuotannossa kuin mikrofonissakin on ollut kauttaaltaan väkevää. Avannon livesetit ovat grimeen, sen johdannaisiin ja tiukkaan mc-toimitukseen perustuvia, energisiä ja suorastaan hurmoksellisia alataajuuskokemuksia. Kuluvana vuonna Avantoa on nähty yhä enenevissä määrin myös
levyselektiopesteissä lukuisissa Turun klubeissa ja baareissa. Jo kesän Freshcode X Ilmiö -kellarissa saimme todistaa, kuinka Avannon livesetit ovat grimeen, sen johdannaisiin ja tiukkaan mc-toimitukseen perustuvia, energisiä ja suorastaan hurmoksellisia alataajuuskokemuksia. Nyt nämä DJ ja MC –hommat pakataan kerralla yhteen pakettiin kun Avanto saapuu saattamaan juhlakansan suoraan UK-bassosoundien syvyyksiin ja vokaalitoimituksellaan takaisin pintaan ja katosta läpi. Erittäin spessu DJ/MC UK-bassospesiaali-hybridi siis luvassa.

DJ CHUCK MAIN on tunnettu takuuvarmoista selektioista, laaja-alaisesta repertuaarista ja neurokirurgintarkasta DJ-toimituksesta. So Damn Tuff DJ-kollektiivissa kannuksensa ansainnut teknarivirtuoosi kuuluu maamme kärkiseppiin, jos ja kun on tarve saada tanssit aikaiseksi hiphopin taiteen sääntöjä kunnioittaen. Chuck on multitalentti, joka on uskomattomien levyjonglööraussuoritusten lisäksi antanut valtavan panoksen varsinaissuomalaiselle rullalautakulttuurille. Jukan biittituotantoa voi kuulla esimerkiksi Ritarikunnan Pitää Rakastaa -albumin ja Lempi Joen K-16 -albumin raidoilla. Viime vuosina mies onkin kunnostautunut myös Ritarikunnan riveissä, jossa hän luo yhdessä DJ Oddjobin ja Jesse Juupin kanssa eräänlaisen turkuräpin saundisysteemillisen pyhän kolminaisuuden. Kesällä 2022 Chuck Main huitaisi Freshcode X Ilmiö -kellariareenalla niin kuuman ja ikimuistoisen setin, että odotamme todistavamme vähintäänkin yhtä maukasta tykittelyä Freshcoden 6v-kemuissa.

PASKIAISPULLA on muusikko ja kuvataiteilija Veera Järveläisen ja ystävänsä Mikon projekti. Levyllisen verran biisejä on jo kasassa ja saamme Paskiaispullan esittämään tuotantoaan Freshcoden synttäreille. Omien sanojensa mukaan Paskiaispulla räppää kieli poskessa mutta ihan tosissaan. Se joka toista haukkuu on itse pelle/tää taide vie sut arjen alapuolelle. Kappaleissa räpätään, naristaan, lauletaan ja kujeillaan pimeältä puolelta valoja päin ja taksilla kohti karkkikauppaa. Biisit ovat monipuolista häröpoppia, kovismaista hempeilyä ja yön pimeinä tunteina kirjoitettuja runoja.

Freshcode ry on voittoa tavoittelematon urbaanin taiteen ja kulttuurin sekä hiphop-kulttuuriin liittyvien taidemuotojen tukiyhdistys. Liity jäseneksi mukaan tukemaan ja tekemään kulttuuria!