FRESHCODE HHC: Ollimaine Jäbä & Ilkka Kalevi Tillanen, Space 81, DJ Ionik @ Bar Ö (Turku), Ke 4.5.

25.4.2022

Freshcode Hip Hop Connection:
Ollimaine Jäbä & Ilkka Kalevi Tillanen
Space 81
DJ Ionik

@ Bar Ö (Turku)
Ke 4.5.2022
klo 20 alkaen
ILMAINEN

20:00 DJ Ionik
21:00 Space 81 (haastattelu)
21:30 Ollimaine Jäbä & Ilkka Kalevi Tillanen (live)
22:15- DJ Ionik
Tervetuloa!

Ollimaine Jäbä & Ilkka Kalevi Tillanen

Kaksi pitkän linjan suomiräp-konkaria yhdistivät voimansa ja loivat jotain rajua ja kaunista: AIKAHYPPY-albumin, jonka kantavina teemoina ovat kuolemanpelko ja ajan armoton mutta lohdullinen luonne. Aikahyppy edustaa letkeää tekemisen varmuutta ja täydellistä piittaamattomuutta musiikkimaailman trendeistä ja muotivirtauksista. Se on mukaansatempaava ja monikerroksinen hip hop-levy joka onnistuu olemaan pirteä sortumatta imelyyteen ja synkkä vajoamatta ankeuteen. Se on jotain erilaista, se on… AIKAHYPPY!

Ollimaine Jäbä & Ilkka Kalevi Tillanen: Tappava Ase (mukana Are)
https://youtu.be/8nRDPt_hQAc

Space 81

Space 81 on Mikko Lehtosen (DJ Lowderok) vuonna 2021 perustama Turun Martissa sijaitseva näyteikkunallinen kulttuuri- ja näyttelytila. Tilassa voit järjestää esimerkiksi taidenäyttelyn, pop-up -myyntitapahtuman, kokouksen, tapaamisen tai muuta ohjelmaa. Tilan voit varata itsellesi sopivaksi ajaksi. Krister Hjort haastattelee Mikkoa matalan kynnyksen kulttuuri- ja näyttelytilan alkutaipaleesta ja sen luomista mahdollisuuksista. Kuvastoa myös esillä.
https://space81.fi

DJ Ionik

DJ-vieraaksemme saapuu myös Martisssa majaileva kovan luokan levyseppä Masa Sutela aka DJ Ionik.
https://www.instagram.com/travellerrecords