FRESHCODE HHC: All DXXXA Everything, Pe 1.4.2022 @ Bar Ö (Turku)

17.3.2022

FRESHCODE HIP HOP CONNECTION:
All DXXXA Everything

Bar Ö (Linnankatu 7, Turku)
Pe 1.4.2022
Liput 5 €

Ovet 20:30
Haastattelu 21:00
Keikka 21:30

Facebook-tapahtumasivu:
https://fb.me/e/4UwAJF6zt

Dxxxa D vetää perjantaina 1.4.2022 Turun Bar Ö:ssä harvinaislaatuisen playback-keikan, esittäen omia biisejään totaalisen playbackina eli suomeksi sanottuna liikuttellen huuliaan omien biisiensä päälle!

Dxxxa tarjoilee playback-keikallaan retrospektiivisen setin laajan tuotantonsa helmiä vuosien varrelta, sekä poimintoja tulevilta julkaisuiltaan. 

Tule kuulemaan harvinaisuuksia, joita ei Dxxxan tavanomaisilla keikoilla koskaan kuule. Tarjolla on autenttista huulisynkkaa biisien tahtiin sekä ammattimaista, studiotasoista, hienoa ja upeaa soundia, jota live-keikan sattumat ja yllätykset eivät häiritse. Tarjolla on vihdoinkin keikka, jossa biisit kuulostaa juuri täsmälleen samalta kuin levyllä. Tätä harvinaislaatuista tilaisuutta ei kannata missata!

Dxxxa D on toistakymmentä julkaisua eri kokoonpanoilla sekä soolona julkaissut räppäri, runoilija ja maalari. Hänen naturalistinen ja kuvia kumartamaton tyylinsä, rikas kieli, mielikuvitukselliset aiheet, upeasoundinen puheääni ja viisto huumori ovat hänen tavaramerkkejään.

Freshcode Hip Hop Connectionissa Dxxxaa haastattelee Krister Hjort. Esillä myös Dxxxan pienimuotoista taidetta, mm. maalauspaleteista tuunattuja minigraffiteja. 

Tervetuloa!