PE 2.7. FRESHCODE X LINNA BURGERS: ND & NALLEPUHVELI X ALSUK

28.6.2021

FRESHCODE X LINNA BURGERS VOL. 3

Räppikeikka livenä on viime aikoina ollut aika rare juttu, mutta hei – NYT SITÄ SAA! Viime kesänä käynnistyneet Freshcode x Linna Burgers -illat saavat jatkoa, kun kioskin pihamaan ottavat haltuun ND ja Nallepuhveli.

Vantaalta kotoisin oleva ND on 16-vuotias lahjakas artisti, joka päätyi lastenkodin harrasteprojektin myötä Isimasan studiolle työstämään musiikkiaan. Studiotyötä on tehty ahkerasti viime marraskuusta asti ja nyt nuorukainen vetää ensimmäisen keikkansa perjantain tapahtumassa.
Illan toinen artisti on rennolla, mutta tarkalla flowllaan huomiota saanut Mörssi Recordsin kanssa yhteistyötä tekevä Nallepuhveli. Keikalla tullaan kuulemaan niin Bearbuffer -albumin tuoreita biisejä kuin vanhempaakin materiaalia. Tällä kertaa keikalla mukana myös aisapari AlsuK.

Freshcoden omat dj:t hoitavat muun musapuolen. Meininki alkaa klo 18 – nähdään pelipaikoilla!

Freshcode X Linna Burgers Vol 3
ND, NALLEPUHVELI X ALSUK, FRESHCODE DJs

Pe 2.7.2021 klo 18 alkaen
Event: https://fb.me/e/16meJkXI3