Freshcode Hip Hop Connection: Ke 7.10. Klo 20 alkaen @ Bar Ö – K.luu (Live), Alaine & Freshcode DJ’s

1.10.2020

FRESHCODE HIP HOP CONNECTION / BAR Ö / KE 7.10. alk. klo 20 / MAKSUTON!

Kansalaiset! Lokakuun ensimmäinen keskiviikko jo häämöttelee horisontissa ja Freshcode Hip Hop Connection kolkuttelee kärsimättömänä Bar Ö:n oven takana. 7.10.

K.LUU
Artistivierashommiin tuli tällä kertaa vähän viime hetken muutoksia, ja paikkaamaan tilannetta kurvaa paikallisen räppikentän pitkäaikainen luottopelaaja K. Luu. Maisti -kollektiivinkin vaikuttajiin kuuluva K.Luu on tehnyt ja julkaissut musaa jo pitkän tovin ennen vuoden 2014 K. Luu -artistinimen käyttöönottoa. Viime vuosina biisejä duunailtu mm. Haamun, Klaus Kustaan ja Hurjamaynin seurassa. Tuorein julkaisu on keväällä päivänvalon nähnyt Cargo EP. Tarkemmat tiedot Luulta itseltään järsii Kribu ja livetkin perinteikkäästi päälle!

ALAINE
Taiteilija isolla T:llä. Tietäjät tietävät ja loput näkevät sen viimeistään nyt. Tältä lukuisia aliaksia käyttäneeltä, pitkän linjan taiteilijalta saamme silmiemme eteen nähtäväksi jotain, jota emme edes itse vielä tiedä. Odottaa voi siis lähes mitä tahansa, mutta tämän kuvataiteilijan tekemisiin Freshcodella on aina 120% varaukseton luotto. Teoksia kuulemma kannattaa tarkastella myös sillä silmällä, että ainakin osa teoksista on kuulemma kaupan.

https://instagram.com/a_.laine?igshid=slumher2bjhb

FRESHCODE DJ:S
Tällä kertaa levymusiikin osalta luotamme oman organisaatiomme plattapäälliköihin, joten korvamme tulevat kuulemaan karkkia ja asettimien takana tullaan varmasti näkemään esim. Low De Rokin kaltaisia tuttuja kasvoja.

Tervetuloa viihtymään seurassamme! BOOM