Freshcode Hip Hop Connection: Ke 9.9. Klo 20-02 @ Bar Ö – Pekkis (Live), Nyce & Dj Funkeman

3.9.2020

Freshcode Hip Hop Connection
Ke 9.9. Klo 20-02 @ Bar Ö
PEKKIS
NYCE
DJ FUNKEMAN

Freshcode HipHop Connectionin odotettu syyskausi käynnistyy! Alkulaukauksena tarjoilemme tuttuun tapaan kolme kovuutta sisältävän kattauksen, joka tarkemmin osiin purettuna pitää sisällään seuraavaa:

PEKKIS
On runolliseen ja koukuttavan pohdiskelevaan ilmaisuun luottava artisti, joka on julkaissut kaksi ep:llistä varsin oivaa musaa vuosien 2019 ja 2020 aikana. Tämän lisäksi mies on viimevuosina häärinyt kaupungissamme niin kulttuurivaikuttajana, kuin Linna Burgers & Coffeesta monille tuttuna burgeripäällikkönäkin. Pekkiksen tuorein ”Me Kuollaan Kohta Kaikki” -ep julkaistiin keväällä, joten onkin jo korkea aika selvittää haastattelun ja liven avulla mistä kaikessa on kysymys. P.S. Pikkulinnut ovat viserrelleet, että myös Hottentotti saattaa liittyä osaksi illan keikkaa.

Kuuntele Pekkis spotifystä: https://open.spotify.com/album/2JwKaJloJpewpYtjJ8O0do

NYCE
Taidevieraaksi saapuu upeita, graffiti-estetiikkaan nojaavia teoksiaan näytille tuova NYCE, joka tunnetaan graffitipiireissä väkevänä ja kannuksensa ansainneena tyylittelijänä. Ennakkokatsauksen perusteella teokset ovat todellista silmäkarkkia, joten kannattaa ehdottomasti tulla tarkastamaan tarjonta. Myös ostohousujen pukeminen on mahdollista, sillä ainakin osa töistä on kuulemma myytävänä.

DJ FUNKEMAN
DJ -vieraana häärii tällä kertaa aiemmin Jyväskylän hip hop -piireissä vaikuttanut Funkeman. Crate digger / levynkeräilijä -osastoa edustava herra tulee heittämään funk/soul/rap -henkisen setin syysillan iloksi. Let’s hear it!