Koronalive: Avanto & dj Jodi Wild @ Sattalite Studio 25.4.2020 klo 20.00

20.4.2020

Koronalive: Avanto & Dj Jodi Wild @ Sattalite studio 25.4.2020 klo 20.00

Koska tilanne jatkuu koti & kalsari -meiningillä, saa Freshcoden ja Sattalite Studion yhteistuotannolla toteutettu KoronaLive -keikkasarja jatkoa! Talven Hip Hop Connectionissa väkevän vedon tempaissut nuori grimeartisti Avanto nähdään dj Jodi Wildin kanssa keikalla, lauantaina 25.4. juuri sinun olohuoneessasi. Kribun ja Sattaliten houstailema striimilive käynnistyy klo 20.00 osoitteessa twitch.tv/sattalitestudio. Lähetystä voit katsella selaimen tai aplikaation kautta, mutta Twitchiin rekisteröitymällä voit maksimoida interaktiivisen kokemuksen kommentoimalla tapahtumia reaaliajassa. Avaa siis lauantain kunniaksi valinnainen juhlajuoma ja tule mukaan!

#avanto #tkugrime #tkusoundiguru #djjodiwild #freshcode #sattalitestudio #koronalive #kribu #sattalite