Koronalive: Ronskibiitti @ Sattalite Studio 28.3.2020 klo 20.00

27.3.2020

Freshcode ja Sattalite Studio yhdistävät voimansa ja tarjoilevat Ronskibiitin livestream-keikan huomenna lauantaina 28.03.2020 klo 20:00 alkaen.

Tällä streamilla yhteistyötahot haluavat kantaa kortensa kekoon koronan jälkeisen todellisuuden kulttuurirefloista kärsivien hoppipäiden piristämiseksi. Muutkin ovat tervetulleita nauttimaan Ronskibiitin pseudokimuranteista hengentuotoksista ja ylipitkistä välispiikeistä, joiden taso hymyilyttää vain harvoja. Keikan pääsee näkemään ja kuulemaan Sattalite Studion Twitch-kanavalta. Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton. Anniskelusta kukin osallistuja saa päättää itse, mutta emme suosittele vahvoja nautintoaineita alle 18-vuotiaille. Keikkatilanteeseen voi osallistua myös interaktiivisesti hankkimalla Twitch applikaation päätelaitteelleen ja kirjautumalla keskustelemaan messageboardilla. Keikka on listattu osaksi talkoovoimin toimivan Koronakonsertit.fi -yhteisön julkaistua ohjelmistoa. Pysykää terveinä, pysykää pirteinä ja ottakaa ilo irti isolaatiosta!

www.twitch.tv/sattalitestudio
www.koronakonsertit.fi
https://fi-fi.facebook.com/Ronskibiitti
https://www.instagram.com/ronskibiitti/?hl=fi