Freshcode HipHop Connection: Dj Tikari (live), Dj Gizmo, Smuli @ Bar Ö, Ke 5.2. klo. 20.00

28.1.2020

FRESHCODE HIPHOP CONNECTION:
DJ TIKARI (live), DJ GIZMO, SMULI @ Bar Ö, Ke 5.2.

Freshcoden hipaton tammikuu alkaa olla taputeltu ja on aika täräyttää seuraavat HHC -iltamat kehiin.

Livevieraana meillä on Rovaniemen lahja Turkulaiselle hiphopille: DJ Tikari. Varsinaiset DJ -hommat taitavat olla taakse jäänyttä elämää, tai ainakin tauolla ja nykyään Tikarin terä veistelee riimejä letkeitten biittien päälle. Ennen vuodenvaihdetta mieheltä ilmestyi 25% -niminen levy CD:nä ja suoratoistopalveluihin. Nyt tulossa on myös ERITTÄIN rajoitettu 7” -vinyyli, jota voi ostaa keikan yhteydessä. Don’t miss it!

Perinteiseen tapaan taidettakin on taas esillä. Pelkästään laillisia graffitteja duunaava Smuli aka Samuli Metsänranta tuo taulujaan näytille. DJ toimituksesta vastaa residentti -osaston lisäksi tällä kertaa DJ Gizmo – no introductions needed!

Ja hei! Meillä on uudenvärisiä Freshcode -paitoja kehissä! Liity jäseneksi (25e cash) ja saat paidan mukaan! Näitä on jo mennyt jäsenille, joten limited supply!

Meiningit alkaa tuttuun tapaan ajoissa klo 20 musat päälle, 21 haastis ja live, dj musat pual kahtee. Ajan hengen mukaisesti on nukkujat, kukkujat ja muut erityisryhmät huomioitu!

Tulkaa paikalle viettämään rentoa ja menevää keskiviikko iltamaa (ps. kutsu mukaan myös kaverit!)