Freshcode HipHop Connection: Ilkka Kalevi Tillanen, Dj Magnus-44, Esbe1 @ Bar Ö, Ke 6.11 klo. 20.00

31.10.2019

Freshcode Hip Hop Connection:
Ilkka Kalevi Tillanen
DJ Magnus-44
Esbe1

Talvi sieltä väkisin tulee, mutta marraskuun ensimmäisenä keskiviikkona nautitaan HHC:n lämpimästä iltamasta! On siis aika astua kalistuskupoleista ja muista toisarvoisista tekotodellisuuksista Bar Ö:n humuun, jossa kiistelty tunnelman lämpeneminen on jääkylmä fakta!

Musavieraana tällä kertaa uutta mixtapea työstävä Ilkka Kalevi Tillanen. Rantaremmi -bändinsä kanssa Unity Jameissakin esiintynyt turkulaistunut mikkelin mies istahtaa ensin Kribun kanssa kertoilemaan kuulumisiaan, ja töräyttää ilmoille livet päälle!

Heti liven jälkeen ääneen pääsee tämänkertainen DJ -vieras Magnus-44. Mies on pyöritellyt aktiivisemmin levyjä ainakin vuosikymmenen alkupuolella, mutta muutti välillä jenkkeihin. Suomivisiittien yhteydessä vinyylimuotoista amerikanherkkua on kannettu kotikonnuille tasaiseen tahtiin. Ollaan kuulolla! Residenttideejiipuolellakin kenties Ronskimpaa kattausta tarjolla: syötit ovat jo vesillä Klaus Kustaan jallitettamiseksi DJ-koppiin.

Väriä marraskuun iltaan tuo tämänkertainen taiteilijavieraamme Esbe1. Freshcode.fi -sivustollekkin aikoinaan 3-osaisen kuvareportaasin tuottanut taiteilija tuo näytille spray- ja stencil töitään teemalla ”Female Artists” – check!

Hyvältä kuulostaa? No tottamaar – eikä nollan euron pääsymaksu tai sopivan aikainen alkamisajankohtakaan tätä varmaan kokonaan pilaamaan pääse, joten eiköhän nähdä mestoilla???