Freshcode HipHop Connection: Basick, Olli Hänninen, Nikolai Shadowski @ Bar Ö, Ke 2.10 klo. 20.00

27.9.2019

Freshcode Hip Hop Connection:
BASICK (BBRB)
OLLI HÄNNINEN
NIKOLAI SHADOWSKI
@ Bar Ö, Ke 2.10.

Koska Freshcode Hip Hop Connection iltamat saavat jatkoa? No syssymmällä,
eli justkohtheti! Syyskauden avajaisissa ke 2.10. artistivieraaksi saapuu paikallinen pitkän linjän räppipää Basick. Ekat räppinsä Basick kirjoitti englanniksi jo vuonna 94. Vielä 2010 julkaistiin enkkumatskua Disobedient -omakustanteen muodossa, mutta sittemmin kieli on vaihtunut suomeen. Herra vaikuttaa myös Baby Powder Records -nimisessä kollektiivista, jonka taustoista varmasti kuulemme lisää keskiviikkona.

Lisätietolaatikko: Basick on ollut meillä HHC:ssä myös kuvataidevieraana!

Tällä kertaa visuaalista meininkiä edustaa Olli Hännisen -Leikkikalujäppinen- -teossarja, joka hitsaa yhteen tekijän rakkauden katutaidetta, nykytaidetta, abstraktia ekspressionismia ja menneiden vuosikymmenten populaarikulttuuria kohtaan. Kokeilevalla sekatekniikalla toteutetut työt leikittelevät valon ja varjon – kirkkaiden värien ja tummien sävyjen ristiaallokossa. Tekijä on itseoppinut mielenterveyspotilas.

Melkomoista!

DJ kopissa perus resirentti-toimituksen lisäksi Nikolai Shadowski. Esihistoriallisina aikoina mm. Boomboxing Beats -rymyryhmän kemuissa soitellut ukko on harvinainen näky dekkien takana, mutta levyjä piisaa. Tämmöstä siis tällä kertaa, eli tervetuloa lämpöiseen tunnelmaan syksyn koleutta karkuhun!