Freshcode Hip Hop Connection: Rosvo, Jarno Ruohonen and Dj Ollimaine Jäbä @ Bar Ö, Ke 8.5

3.5.2019

Freshcode Hip Hop Connection 2019:
Rosvo, Jarno Ruohonen, DJ Ollimaine Jäbä @ Bar Ö, Ke 6.2. klo 20-02

Freshcode Hip Hop Connection -iltamien kevätkausi on viittä vaille paketissa, mutta vielä mennään kerran – ja kovaa! Artistivieraaksi saapuu Mauno Gang -kollektiivissa vaikuttava Rosvo. Frehscode Unity Jameissakin keikan heittänyt Rosvo tiputtaa ensimmäisen kokopitkänsä toukokuun lopussa ja ensimmäinen maistiainen levyltä saatiin juuri ilmestyneen, Mustan Hanhen kanssa tehdyn Skidi Aikaa -sinkun muodossa. Ajankohtaista hiittiä kaikin puolin siis!

Taidevieraana tällä kertaa turkulainen Jarno Ruohonen. Jarno ja aiemmin HHC -vieraana ollut Jose Salminen pitävät yhteisen koko kesäkuun kestävän näyttelyn Bar Kukassa. Nyt nähtävillä muutamia töitä, joita ei näyttelyssä nähdä.

Tämänkertainen DJ-vieraamme Ollimaine Jäbä on varmasti tuttu kaikille, jotka vähänkään kaupungin DJ-skeneä seuraavat. Nimekkäille artisteille biittejäkin ahkerasti väsäilevä mies soittelee sujuvasti genrejä iskelmästä gospeliin – juuret kuitenkin vahvasti hip hopissa!

Lisätään keitokseen vielä Kirbyn (Ronskibiitti) houstaukset ja haastattelut niin tässä on semmonen sima valmiina, että ei muuta kuin suut makiaks!