Freshcode RAP-lyriikkatyöpaja (Chydeone) @ Turun Taidemuseo, To 15.11. – ilmoittaudu mukaan!

9.11.2018

Freshcode toteuttaa yhteistyössä Turun taidemuseon kanssa RAP-lyriikkatyöpajan osana TurkuART Afterwork -tapahtumaa 15.11. Työpajassa pääsee tutustumaan siihen, miten rap-lyriikoita lähdetään kirjoittamaan – itselle tärkeitä asioita mukaan tuoden. Työpajan ohjaa Freshcode ry:n jäsen ja suomalaisen rap-lyriikan pitkäaikaisimpiin tekijöihin kuuluva turkulainen Chydeone (mm. Ritarikunta).

******
ILMOITTAUDU MUKAAN!

Freshcode RAP-lyriikkatyöpaja on maksuton ja se järjestetään Turun taidemuseossa tiloissa torstaina 15. marraskuuta klo 17-19.

Ilmoittautuminen: elli.liippo@turuntaidemuseo.fi / 040 359 0087

******

Turun taidemuseossa järjestettävä työpaja on tarkoitettu pääasiallisesti nuorille ja nuorille aikuisille, mutta kaikki rap-lyriikan kirjoittamisesta kiinnostuneet voivat osallistua – mukaan mahtuu vielä ja työpajaan otetaan korkeintaan 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian. Osaamisen tasolla ei ole vaikutusta työpajaan osallistumiseen, eli sekä vasta-alkajat ja jo aiheeseen enemmän tai vähemmän tutustuneet voivat osallistua!

”Työpajassa otetaan huomioon jokaisen osallistujan lähtötaso. Kerron omaan kokemukseen ja tietotaitoon perustuvia näkemyksiäni rap-lyriikan kirjoittamisesta ja opastan kirjoittamisen alkuun”, työpajan ohjaaja Chydeone kertoo.

Freshcode ry etsii jatkuvasti uusia väyliä erilaisten yhteistyökuvioiden suhteen, ja on erittäin tyytyväinen työpajan toteutumiseen Turun taidemuseon kanssa.

”Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Turun taidemuseon kanssa ja tarjota työpaja museoyleisölle. Tällainen yhteistyö palvelee yhdistyksen toiminnan tarkoitusta erittäin hyvin”, toteaa Freshcoden Juho Toiskallio.

Ajatus RAP-lyriikkatyöpajan järjestämisestä sai alkunsa taidemuseon Pimiössä paraikaa esillä olevasta lontoolaisen ääni- ja videotaiteilija Mikhail Karikisin ”Ain’t got no fear” -videosta. Videolla teini-ikäiset englantilaispojat esittävät omia lyriikoitaan grimen hengessä.

”TurkuART Afterwork -illan aikana yleisö voi tutustua pääsymaksutta viimeistä viikkoa auki oleviin Studio ja Pimiö-näyttelyihin. Tämän lisäksi afterwork-tapahtumassa järjestetään näyttelyihin kytkeytyvää ohjelmaa”, museolehtori Elli Liippo kertoo.

Freshcode RAP-lyriikkatyöpaja, ohjaajana Chydeone
https://www.facebook.com/events/297513827761401/

TurkuART Afterwork
https://www.facebook.com/events/328583947721184/

Turun taidemuseo
http://www.turuntaidemuseo.fi/

Chydeone
https://www.facebook.com/chydeone/