Freshcode Hip Hop Connection: Toge Rosonen, Colt21, DJ Janne Salminen @ Bar Ö, Ke 5.9.

29.8.2018

KE 5.9.2018 klo 20 alkaen @ Bar Ö (Linnankatu 7, Turku):
Freshcode Hip Hop Connection
TOGE ROSONEN haastattelu x live
COLT21 art showcase
DJ JANNE SALMINEN

Ilmainen sisäänpääsy / Free entrance

https://www.facebook.com/events/2115875278665973/

Freshcode jatkaa keskiviikkoiltamiaan Turun Bar Ö:ssä koko syksyn ajan aina kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona, klo 20 alkaen. Freshcode Hip Hop Connection tuo Bar Ö:n rentoon ilmapiiriin kotimaisia, vielä suuremmalle yleisölle tuntemattomampia taiteilijoita, niin musiikin kuin kuvataiteen saralta. Iltojen isäntänä ja artistien haastattelijana toimii Ronskibiitti-yhtyeestäkin tunnettu Krister ”Kribu” Hjort ja DJ-toiminnasta vastaa vaihtuvat paikalliset levynpyörittäjät. Ilta on mahdollisia poikkeuksia lukuunottamatta pääsymaksuton (ikäraja 18v). Tervetuloa!