freshcodefi-chyde-kuuluttaa-syklisti

Chyde kuuluttaa (osa 1): Syklisti kulkee kierroksilla

22.3.2018
freshcodefi-chyde-kuuluttaa-syklisti

Chyde kuuluttaa on Freshcode.fi:n uusi artikkelisarja, jossa Freshcode ry:n kunniajäsen Niko ”Chyde” Toiskallio kirjoittaa löyhästi hip hop -kulttuuriin liittyen mitä haluaa ja milloin huvittaa. Omin käsin, omilla ehdoillaan ja oman aikataulunsa salliessa. Ensimmäisessä artikkelissa kerrotaan uudesta syklisti.com -blogista. Seuraavan artikkelin julkaisuajasta ei ole tietoa.

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma.

”Koska mulla ei muuten ole sormia riittävän monissa peleissä, aloin vapaa-aikani tuhoksi kirjottaa blogia. Syklisti.com -osoitteesta löytyy pääasiassa erilaisiin musailmiöihin liittyvää omituista jorinaa, vähän muutakin, mikä nyt sattuu mieltä vaivaamaan / sparraamaan.

Tietysti koitan nostaa ton kautta esiin juttuja, jotka ei noilla kaikkein isoimmilla viestintäväylillä juhli. Tärkein pointti on joka tapauksessa tehdä hommaa täysin omilla ehdoilla, mikä sattumalta osuu yhteen myös oman hiphop-näkemyksen kanssa.

Syklisti-nimi viittaa tekstien peruskelaan ja osioon, jonka koitan mahdollisimman moneen niistä liittää: mihin kohtaan mitäkin sykliä eli kiertoa kyseisen jutun aihe liittyy. Esimerkiksi hiphop-kulttuurin sisällä kaikki on jo noin neljän vuosikymmenen aikana ehtiny tapahtua useempaan kertaan, jos asioita niin haluaa miettiä, ja mä haluan.”

Kaikissa paikoissa, kaikkien kanssa, kaiken aikaa, kaikin tavoin – Syklisti:
Syklisti.com: http://syklisti.com/
Syklisti Facebookissa: https://www.facebook.com/syklisti/
Syklisti Instagramissa: https://www.instagram.com/syklisti/
Syklisti Twitterissä: https://twitter.com/syklistiblogi
Syklisti Spotifyssa: https://open.spotify.com/user/1a5no6v6691ikxjrf7i353s33?si=ortvLBgOSqSt_WYI67sqyg
Sähköpostisykli: syklisti@syklisti.com