freshcode-liity2018

Liity Freshcode ry:n jäseneksi vuodelle 2018

14.1.2018
freshcode-liity2018

Voit nyt hankkia Freshcode ry:n jäsenyyden vuodelle 2018! Toivotamme niin uudet kuin vanhatkin jäsenet tervetulleiksi. Jäsenmaksu on aiempaan tapaan 25€ ja se kattaa jäsenyyden (varsinainen jäsen) kalenterivuodeksi 2018.

Ohjeet liittymiseen löydät täältä:
Liity jäseneksi 2018 »

Varsinaisena jäsenenä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan vuonna 2018. Samalla tuet turkulaista hip hop -kulttuuria. Varmistamalla jäsenyytesi ennakkoon nyt heti, varmistat yhdistyksen toiminnan jatkuvuutta ja pääset olemaan mukana vuoden 2018 toiminnassa alusta asti. Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous, jossa sinulla on varsinaisena jäsenenä läsnäolo- ja äänioikeus, järjestetään alkuvuonna.

Kannatusjäsenyys (50€/kalenterivuosi) on tarkoitettu niille, jotka eivät halua osallistua toimintaan, mutta haluavat tukea Freshcode ry:n toimintaa. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös yritys tai muu yhteisö. Kannatusjäsenellä (tai sen edustajalla) on läsnäolo- ja puheoikeus vuosikokouksessa.

Voit hankkia jäsenyyden myös lahjaksi (jäseneksi hyväksyminen edellyttää kuitenkin aina lahjan saajan eli jäseneksi liitettävän henkilön antaman suostumuksen).

Tervetuloa mukaan!

Liity jäseneksi 2018 »
Tutustu toimintaan »