Featured Video Play Icon

Eipä täss – Ritarikunta fiilistelee sunnuntaioloja uudella julkaisullaan

26.9.2017
Featured Video Play Icon

Kuuntele Ritarikunnan uusi julkaisu Eipä täss Spotifyssa: http://spoti.fi/2yulESB

Ritarikunta palasi pitkältä tauolta ja julkaisi tänään kolmannen uuden biisinsä. Eipä täss -rentoilusta on julkaistu jo aiemmin livevideo, joka on kuvattu syyskuun alun keikalta Turun Gongissa. Chydeone kertoi Freshcode.fi:lle Ritarikunnan kuulumisia ja avasi hieman uuden biisin keloja.

EIPÄTÄSS_kansi

Ritarikunnalla nyt jo muutamia keikkoja tänä vuonna takana – mitkä tunnelmat?

Fiilis erinomainen, todella paljon kiitoksia kaikille keikkoja järkänneille ja niillä käyneille! Mahtava nähä että ei itse oltu ainoot, joiden mielestä taas kandee kiivetä lavoille. Aika sellanen fiilis et oltais tehty koko ajan kimpassa tätä, vaikka energiaa kyllä pitkän breikin jälkeen on enemmän. On myös ollu kingiä huomata, miten esim. keikkamestojen teknikot ei oo enää niin rock-jumeissaan kuin osin olivat meidän edellisillä kierroksilla, vaan esim. Tavastialla keskusteltiin miksaajan kanssa soundcheckissä turntablismista!

Onko uudet julkaisut saaneet tuulta alleen?

Hyvin ne on lähteneet, vaikka radiosoittoa nyt ei tietty tälläkään kertaa, hah. Toki noita biisejä tehdessä jo tiedettiin, ettei ne oikeen mahdu minkään kanavan lokeroihin. Keikoilla se ei ehkä niin yllätä, et jotku vetää Mä en jaksa -biisiä mukana, mut kun samaa tapahtuu myös esimerkiks Oppimäärän kohdalla…huh!

Voitko avata hiukan uuden julkaisun lyriikoita? Hälläväliä – vai mitä eipä täss?

Jos noita tekstejä kuuntelee tarkemmin, niin kyllä niistä pitäs kuulla muutaki ku päihteitten nimiä ja muuta pölhöilyä. Ei todellakaan ole hälläväliä-asenteesta kyse; oikestaan just päinvastoin! Tää on meidän anthem sunnuntai-palauttelulle siit kaikesta säädöstä ja stressistä ja maailmantuskasta, jonka keskellä nykysin pitää elää. On tietenkin ihmisiä, joita maailman tila kaikkinensa ei liikuta. Jopa tässäki kaaoksessa elää tyyppejä, joille joka päivä on ”eipä täss” – niille tätä biisiä ei oo tehty. Eipä täss on tarkotuksella kaikilta (paitsi rumpusoundien) osalta todella löysä, just sellanen kuin noi kuvaillut sunnuntait.

Lisää julkaisuja/keikkoja tulossa? Miltä näyttää tulevaisuus – jaksaako vielä vai väsyttääkö?

Nojuu ei väsytä, hah! Keikkoja julkastiin taas viime viikolla lisää, ja studiossa ollaan joka mahdollisessa välissä. Julkasuista ei kande lupailla etukäteen muuta kun että tulossa on.

Vielä jotain, haluatko vaikka lähettää terveisiä?

Terveisiä kyllä! Ei me sitä ehkä ihan päälle näytetä, mut ollaan oltu todella otettuja jo nyt tehdyillä keikoilla ja netin kautta tulleista, enimmäkseen ei-julkisista palautteista ja stooreista siitä mitä meidän tekemiset on merkinny joillekin. Ollaan aina tehty, ja edelleen tehdään biisejä ja esitetään niitä just niinku itestä oikeelta tuntuu. Se, että joku on oikeesti saanu niistä erilaisia energioita, on ehkä hienompaa ku mikään.

Freshcode kiittää!

Ritarikunta – Eipä täss Spotifyssa: http://spoti.fi/2yulESB
Ritarikunta – Eipä täss (livevideo): https://youtu.be/dC7T3va4RlQ
Ritarikunta Facebookissa: https://www.facebook.com/ritarikunta/