freshcode-vgwok

Freshcode Unity Jam 2017 hip hop -kulttuuritapahtuman vegaaninen ruokatoimija on VG Wok (haku päättynyt)

7.5.2017
freshcode-vgwok

Haku on päättynyt! Freshcode ry kiittää hakijoita kiinnostuksesta toimintaamme kohtaan – saimme lukuisia yhteydenottoja. Olemme valinneet tämän vuoden ruokatoimijan Freshcode Unity Jam 2017 -tapahtumaan.

Brinkkalan pihalla koko päivän hip hop -kulttuuritapahtumassa lauantaina 27.5. vegaanista ruokaa myy turkulainen yleisön suosikki ja monille vanhoille turkulaisille kioskirakennuksille uuden elämän antanut, aasialaista kasvis- ja vegaaniruokaa tarjoileva VG Wok! http://vg-wok.com/

Haemme yhtä omatoimista turkulaista vegaanista ruokatoimijaa ilmaiseen koko perheen Freshcode Unity Jam 2017 -hip hop -kulttuuritapahtumaan, joka järjestetään lauantaina 27. toukokuuta Suomen Turun historiallisessa sydämessä Brinkkalan pihalla.

Tarjoamme yhdelle erikseen järjestäjän toimesta valitulle vegaaniselle ruokatoimijalle:

  • mahdollisuuden valmistaa/tarjoilla/myydä ruokaa ilmaisessa ja ikärajattomassa koko päivän (klo 14-23) yleisötapahtumassa
  • myyntipöytä ja vesipiste
  • asiakkaat

Haun perusteella valittu yksi toimija saa valmistaa/tarjoilla/myydä vegaanista ruokaa erikseen osoitetussa paikassa tapahtuma-alueella. Toimija vastaa täysin omasta toiminnastaan ja näin ollen valittavalta toimijalta vaaditaan kaikki tarvittava osaaminen lupineen. Yhteistyöstä ja siihen liittyvästä vastineesta neuvotellaan tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen ennen ennen lopullista valintaa. Haku on käynnissä toistaiseksi, joten yrityksiä tai muita toimijoita pyydetään osallistumaan hakuun niin pian kuin mahdollista. Olemme yhteydessä jos tarvitsemme lisätietoja tai viimeistään kun teemme valinnan ruokatoimijasta tapahtumaan.

Lue lisää tapahtumasta:
http://freshcodeunityjam.fi/