freshcodeunityjam-workshop

Freshcode Unity Jam 2017 -työpajat (graffiti, rap & break) ennakkoilmoittatuneille (haku päättynyt)!

16.5.2017
freshcodeunityjam-workshop

Haku työpajoihin on päättynyt. Työpajoihin valitut osallistujat saavat ilmoituksen ja ohjeistuksen sähköpostitse keskiviikkona 24.5.

Freshcode Unity Jam 2017 -kulttuuritapahtumassa järjestetään tänäkin vuonna kokeilunhaluisille pienimuotoiset työpajat hip hop -kulttuurin eri taidemuodoista. Tänä vuonna työpajat kattavat seuraavat osa-alueet: graffiti, rap ja break.

Työpajoissa keskitytään tutustumaan ammattilaisen opastuksella aiheeseen ja oppimaan alkeita, joten ne on tarkoitettu lähinnä vasta-alkajille. Työpajoihin osallistumiselle on asetettu ohjeelliset ikärajat ja osallistujamäärät ovat erittäin rajoitetut (6 osallistujaa per työpaja), jotta tehokkuus ja todellinen mahdollisuus opastettuun kokeiluun ja oppimiseen toteutuisi mahdollisimman hyvin. Eri työpajat järjestetään samanaikaisesti, joten yhden henkilön on mahdollista osallistua ainoastaan yhteen työpajaan. Työpajaan osallistuminen on maksutonta, kuten myös työpajassa mahdollisesti käytettävät materiaalit.

Yhteen työpajaan valitaan ennakkoilmoittautumisen perusteella 6 hlöä. Valinta tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta mikäli ilmoittautumisia tulee yli 20, osallistujat arvotaan.

Hakuaika 2 viikkoa (ti 23.5. saakka). Valitut osallistujat saavat tiedon työpajaan valinnasta ke 24.5. mennessä sähköpostitse. Samalla valituille annetaan pienimuotoinen ennakkotehtävä (graffiti, rap) ja ohjeet työpajaan valmistautumisesta.

Tutustu työpajoihin tarkemmin alla ja ilmoittaudu mukaan!

Graffiti -työpaja (Molotow)
La 27.5. klo 14-15, Brinkkalan piha (Turku)
Ohjaus ja materiaalit: Molotow Finland
Tarkoitettu 10-18-vuotiaille.

Työpajassa kokeillaan ja opitaan spray-maalin käyttöä ammattilaisen ohjauksessa, ja toteutetaan valmistavan ennakkotehtävän suunnitelma vesiliukoisilla spray-maaleilla taidekontin seinään sekä opitaan yleisemmin graffitin tekemisen alkeita ja perusteita.

Molotow Finland Facebookissa: https://www.facebook.com/molotowfinland/

Rap -työpaja (Isimasa)
La 27.5. klo 14-15, Kirjakahvila (Turku)
Ohjaus ja tekniikka: Isimasa
Tarkoitettu 10-18-vuotiaille.

Työpajassa kokeillaan ja opitaan rapin suullista esittämistä ja mikrofonin käyttöä, ja nauhoitetaan valmistavan ennakkotehtävän myötä kirjoitetut riimit ”biittiin” sekä opitaan yleisemmin rapin tekemisen alkeita ja perusteita. Työpajassa käytettävää biittiä voi kuunnella ja fiilistellä jo etukäteen tästä: Isimasa – Huudit (Freshcode Unity Jam 2017 rap-työpajan biitti).

Isimasan Facebook-sivu: https://www.facebook.com/isimasavirallinen/

Break -työpaja (Heavy Haiku)
La 27.5. klo 14-15, Brinkkalan piha (Turku)
Ohjaus: Kimmo ”Heavy Haiku” Korpela (Suomen Bboy-liitto)
Tarkoitettu 10-90-vuotiaille.

Työpajassa käydään lyhyesti läpi breikin historiaa ja perusteita sekä kokeillaan ja opitaan perusliikkeitä. Myös ”rinki/cypher” ja ”battle” tulevat työpajassa tutuiksi. Tanssityöpajassa tulee hiki!

Heavy Haiku break-videoita YouTubessa: https://www.youtube.com/results?search_query=heavy+haiku+break