freshcodeunityjam2017-myyntitoimijahaku

Haussa kirppismyyjiä ja myyntitoimijoita Freshcode Unity Jam 2017 hip hop -kulttuuritapahtumaan Turussa 27.5.

19.4.2017
freshcodeunityjam2017-myyntitoimijahaku

Haemme 5-10kpl omatoimisia kirppismyyjiä/myyntitoimijoita (ei ruoka/juoma) ilmaiseen ja ikärajattomaan Freshcode Unity Jam 2017 -hip hop -kulttuuritapahtumaan, joka järjestetään lauantaina 27. toukokuuta Suomen Turun historiallisessa sydämessä Brinkkalan pihalla. Valinnoissa painotetaan sopivuutta ikärajattomaan hip hop -kulttuuritapahtumaan.

Tarjoamme järjestäjän toimesta valituille myyjille/toimijoille:

  • mahdollisuuden myydä/kierrättää ilmaisessa ja ikärajattomassa koko päivän yleisötapahtumassa
  • myyntipöytä
  • asiakkaat

Haun perusteella valitut myyjät/toimijat saavat myydä/kierrättää tavaraa (ei ruoka tai juoma) erikseen osoitetussa paikassa ja erikseen osoitettuna aikana tapahtuma-alueella. Toimija vastaa täysin omasta toiminnastaan ja näin ollen valittavalta toimijalta vaaditaan kaikki mahdollisesti tarvittava osaaminen lupineen. Yhteistyöstä ja siihen mahdollisesti liittyvästä vastineesta neuvotellaan tapahtumajärjestäjän kanssa erikseen ennen lopullista valintaa (tämä koskee lähinnä yrityksiä). Haku on käynnissä toistaiseksi, joten myyjiä/yrityksiä tai muita toimijoita pyydetään osallistumaan hakuun niin pian kuin mahdollista. Olemme yhteydessä jos tarvitsemme lisätietoja tai viimeistään kun teemme valintoja toimijoista tapahtumaan.

Täytä oheinen hakemus niin olet mukana Freshcode Unity Jam 2017 -tapahtuman myyntitoimijoiden hakuprosessissa:
Hakemukseen tästä »

Lue lisää tapahtumasta:
http://freshcode.fi/