nuoret-graffiti

Haku päättynyt – kaksi nuorta graffititaiteilijaa Freshcode Unity Jam 2017 -hip hop -kulttuuritapahtumaan Turun Brinkkalan pihalla 27.5.

28.4.2017
nuoret-graffiti

Haku on päättynyt 14.5. Kiitos hakijoille!
Ilmoitamme valituille valinnasta sähköpostitse 19.5. mennessä.

Freshcode ry ja Turun kaupungin Nuorisopalvelut yhteistyössä hakee nuoria graffititaiteilijoita koko päivän ilmaiseen ja ikärajattomaan Freshcode Unity Jam 2017 -hip hop -kulttuuritapahtumaan, joka järjestetään lauantaina 27. toukokuuta Suomen Turun historiallisessa sydämessä Brinkkalan pihalla.

Haun kautta valitut kaksi nuorta (18-29 -vuoden ikäistä) graffititaiteilijaa pääsevät maalaamaan yhdessä kutsuvierastaiteilijoiden kanssa tapahtumassa. Valinnoissa painotetaan paikallisuutta, graffitikulttuurin tuntemusta sekä omintakeisuutta.

Lähetä yhteystietosi (tai valtuuttamasi edustajan yhteystiedot) ja 4-6 kuvaa sisältävä zip-paketti. Kuvapaketin tulee sisältää 2-3kpl kuvia piirroksista/luonnoksista ja 2-3 kpl kuvia toteutetuista maalauksista/teoksista. Perustele lisätiedoissa, miksi juuri sinut pitäisi valita Freshcode Unity Jam 2017 -tapahtumaan taiteilijaksi.

Haku käynnissä 14.5. saakka (haku päättynyt).
Lisätiedot: freshcode.turku@gmail.com