ritarikunta-saranat-avaavat-sanat

Ritarikunnan Saranat Avaavat Sanat -albumi (2001) nyt netissä

9.3.2017
ritarikunta-saranat-avaavat-sanat

Suomirapin legendastatuksen omaavan turkulaisen Ritarikunta-kokoonpanon vuonna 2001 alunperin julkaistu albumi Saranat Avaavat Sanat on nyt julkaistu diginä mm. Spotifyssa ja iTunesissa. Asiasta uutisoi eilen mm. Rumba, joka luonnehti albumia yhdeksi suomirapin alkuräjähdyksen oleellisimmaksi levyksi.

Turkulaisen hip hop -kulttuurin ja rap-musiikin historian merkittävin yhtye ei ole julkaissut vuonna 2010 ilmestyneen Ritarikunta-albumi nimeä kantavan pitkäsoiton jälkeen yhteistä materiaalia, mutta kokoonpanon vokalistit Chydeone ja LempiJoe ovat julkaisseet molemmat soolomateriaalia myös Ritarikunnan tuotannon jälkeen.

Ritarikunta – Saranat Avaavat Sanat Spotifyssa:
https://open.spotify.com/album/7140MYPuK3obB61KK5FtTz

Ritarikunta – Saranat Avaavat Sanat iTunesissa:
https://itunes.apple.com/bw/album/saranat-avaavat-sanat/id1209170049

ritarikunta-saranat-avaavat-sanat