KLuu-Hurjamayn-OtosEP-promo-web

K. Luu & Hurjamayn muutaman sentin ilmas – kuuntele O.T.O.S. -ep ja katso uusi M.C.I. -video!

12.3.2017
KLuu-Hurjamayn-OtosEP-promo-web

Video: Turkulainen kaksikko K. Luu & Hurjamayn julkaisivat videon O.T.O.S. -ep:n uusimmasta M.C.I.-kappaleesta. https://youtu.be/HkOneW3Z9wQ
O.T.O.S. -ep Spotifyssa: http://spoti.fi/2mTfPMC

Viime vuonna 2016 toisiinsa tutustunut ja yhteistyön aloittanut turkulainen kaksikko K. Luu & Hurjamayn julkaisivat 4 biisiä sisältävän ep:n, joka kantaa nimeä O.T.O.S. Julkaisukokonaisuudesta on aiemmin tullut pihalle kolme digisinkkua, ja nyt ep:n julkaisun yhteydessä päivänvalon näkee neljännen M.C.I.-nimisen kappaleen video. Nousujohteessa oleva parivaljakko pistäytyi viime viikonloppuna lavalla Freshcode Hip Hop Connection -iltamissa, ja Freshcode.fi sai samalla mahdollisuuden kuulla miehiltä ”mispäimennää”.

KLuu-Hurjamayn-OtosEP-promo-web
K. Luu & Hurjamayn nähtiin perjantaina 10.3. Turun Pikku-Torren Freshcode Hip Hop Connection -iltamissa lavalla ja meno oli vakuuttava.

Kertokaa lyhyesti mitä ootte tehneet ennen tätä yhteisprojektia.

K: Jostain vuodest 2006 duunannut musaa enemmän tai vähemmän aktiivisesti, josta tuloksena muutaman sooloalbumi aiemmassa artistielämässä. K. Luu -nimellä tehnyt vuodesta 2014 lähtien ja nyt vuodesta 2016 lähtien sillee selkeesti aktiivisemmin. Kolmoisolento -ep, Maisti-projekteja (videoo, grafiikkaa, possebiisii, livejä) ja sitten nyt tietenkin tämä Hurjamaynin kaa tehty yhteisprojekti O.T.O.S. -ep. Hurjan kanssa tosiaan törmättiin 2016 ja ekan Tabula Rasa -yhteisbiisin myötä alettiin duunaa lisää matskuu. Meidän räppizonet sopii hyvin toisiinsa!

H: Ekat känniset räpit joskus vuonna 2011 kotikutosel studiol. Alettii sit duunaa ihan omaks iloks sessaribiisei frendien kaa. Eteläräppi oli se juttu sillo, joka kyl kuulu läpist ja taustoist. Sit ku alko toi träppimeno lähtee ihan lapasest ni innostu viel enemmä duunaa dem bangerz. Jossai vaihees alko sit kelaa enemmä soolojuttui ja kirjottelee jotain mukamas vakavempaa ja täs me ny ollaa. Tosiaan joo, törmättii Luun kaa tos 2016, oli jo ollu kaua semmone fiilis et tekee mieli duunaa jotai vähä muuta ni olin kyl ihan avoin yhteistyölle ja kelasin et tää projekti tuo hyvää kontrastii kaikel muulle mitä on duunannu.

Miten O.T.O.S. -ep syntyi ja toteutettiin – tuotanto?

K: Toi Tabula Rasa duunattiin sillee puhtaasti yhdessä, mutta muuten tän O.T.O.S. -ep:n biisit on aika pitkälti mun biisiaihoita, jotka on niinku selkeesti sopinut meidän yhteisbiiseiksi.
Siksi lähinnä mun biisiaihioita ettei olla vielä keretty duunaa Hurjan biisiaihioita – sellanenki on työstössä just mm. Hurjamaynin soololevylle. Mitä tulee tohon tuottamiseen niin prosessi on se että biitin tuottaa biitintekijä, mutta biisin tuottaa artisti. Biittei tälle julkaisulle on duunannut Maisti-isäntä Nousiainen (Mispäimennää ja M.C.I.) Fructuoso (Tabula Rasa) sekä Space James, jonka mustard-tyyliseen biittiin tuli duunattua toi Temppeli. Lopputulos sen biisin kohdalla onkin tollast puhdast ja leikkaamatonta Turun sinappia.
Miksauksen levylle on tehnyt Hestens (Maisti), joka muuten ottaakin ton soundimaailman ihan hengen asiana – mikä on helvetin jees!

H: Ollu joo ideat lähinnä K. Luun, mut ollu kyl just sellasii ideoi mitkä jotenki tulee meikäl helposti ja jotenki tajunnu sen jutun heti ekast linjast asti. Muutenki jätetty aika avoimeks nää aiheet ni saa sit jokane ite kelaa et mitä nää sanat tarkottaa. Kaikenkaikkiaa fiilis projekti kyl, ei voi muuta sanoo.

K: Joo biisit on todellakin syntyny. Me ollaan lähinnä seurattu sivusta ku kynä liikkuu paperilla tai sormet luurin näytöllä.

Biisien sisällöstä – mistä biisien lyriikat kertovat ja miten sanoitukset ovat syntyneet?

K: Tää kaikki lähti tosta Tabula Rasasta, johon tuli tollanen fiilistelyteema. Siin lopun kertsis mainittu “muutaman sentin ilmas” -kuvastaa tota ep:tä. Ettei sillee liikaa leijuta, mut ollaan muutaman sentin ilmas. Se on kantava teema tolla levyllä.

Mitä seuraavaksi? Julkaisuja työn alla? Keikkoja?

K: Seuraavaksi jatkuu uuden materiaalin työstäminen. Entist kovempaa! Valmiina jo mm. yks todella kreisi K. Luu -soolostyge joka tulee tässä lähitulevaisuudessa Spotifyyn yms. Ja varmaan siihe myös video tulossa. Keikkoja on todennäkösesti tossa keväällä/kesällä enemmänkin, mutta tällä hetkellä ei lyötynä lukkoon lähitulevaisuuteen, eli laittakaa vaan keikkakutsuja, me ollaan messis!

Loppuun vielä shoutoutit eli haluatteko lähettää terveisiä?

H: Shoutoutit kaikil jotka on pyytäny mua räppää niitte studioil sun muil mestoil ja kenen kaa oon duunannu näitte vuosien aikaa maailman kovimpii biisei, kyl te tiiätte ketä te ootte. 20300. TKU. KROONINEN JÄÄKAUSI 2017.

K: Maisti! MDT – LIT niinku Littoinen! Maisti Street Team – #haippirinki. Maunot ja kaikki muut jotka duunaa dopee paskaa Turussa! Ja muuallakin maailmankaikkeudessa!

Freshcode.fi kiittää K. Luu & Hurjamayn -kaksikkoa haastattelutuokiosta ja showcasesta Freshcode Hip Hop Connection -iltamissa, ja toivottaa kaksikolle hyvää matkaa kohti tulevaisuutta!

K. Luu & Hurjamayn – M.C.I. YouTubessa: https://youtu.be/HkOneW3Z9wQ
K. Luu & Hurjamayn – O.T.O.S. Spotifyssa: http://spoti.fi/2mTfPMC
K. Luu Facebookissa: fb.me/kluukooluu
Hurjamayn Facebookissa: fb.me/hurrrja203

KLuu-Hurjamayn-OTOS-ep