Freshcode Hip Hop Connection

Freshcode Hip Hop Connection @ Pikku-Torre, Pe 10.3., ILMAINEN

5.3.2017
Freshcode Hip Hop Connection

FRESHCODE Hip Hop Connection
Pe 10.3. @ Pikku-Torre, Turku

Freshcode DJs + Visuals + Special guest showcase
Old Skool / New Skool / Tru Skool Hip Hop

ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY / FREE ENTRANCE
Tervetuloa! / Welcome!

Tapahtumasivu Facebookissa »

It’s not what it is, it’s what we make it!

Freshcode Hip Hop Connection juhlistaa turkulaisen hip hop -kulttuurin rekisteröidyn tukiyhdistyksen viisikuukautista alkutaivalta!

Freshcode Hip Hop Connection: Freshcode DJs + Visuals + Special guest showcase @ Pikku-Torre (Turku), Pe 10.3. klo 2100-0230.
https://www.facebook.com/events/258121571304992

Tänään avataan Freshcode ry:n osalta ensimmäisen kerran yhdistyksen perustamisen jälkeen ovia jäsenistön ulkopuolelle, mutta ennen iltaa on ehkä tarpeen raottaa vähän esirippua yhdistyksen alkutaipaleeseen ja lähitulevaisuuteen.

Ollaan tehty perustajajäsenten – eli yhdistyksen nykyisen hallituksen kanssa noin viiden kuukauden ajan kovasti töitä sen eteen, että nyt meillä on pystyssä rekisteröity yhdistys Freshcode ry. Yhdistys siksi, että voidaan toimia eri instanssien kanssa virallisesti, ja ennenkaikkea siksi, että voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä jokainen ropo mitä tulee sisään ohjautuu takaisin turkulaiseen hip hop -kulttuuritoimintaan ja sen kehittämiseen. Eli rahaa ei olla itsellemme tekemässä, eikä yhdistystä perustettu ilman näkemystä – meillä on paljon visioita paremmasta tulevaisuudesta ja ollaan valmiita tekemään töitä niiden toteutumisen eteen.

Ensimmäinen suurempi ponnistus tulee olemaan toukokuun 27. päivä järjestettävä FRESHCODE UNITY JAM 2017, josta tulee näillä näkymin selvästi isompi tapahtuma kuin viimevuotisesta TVO:lla järjestetystä hyvin onnistuneesta pilottitapahtumasta. Kaikki toimintamme kevään aikana tähtää toukokuun lopun päätapahtuman onnistumiseen. Siirtyminen historialliselle Turun Vanhan Suurtorin alueella sijaitsevalle Brinkkalan pihalle on myös paluu Freshcoden juurille. Freshcode oli alunperin tapahtuman nimi, joka järjestettiin samassa paikassa talkootyönä vuosina 2002-2003. Jonkin verran on Aurajoessa vettä virrannut 15 vuoden aikana ja muutama näissä 2000-luvun alun tapahtumissa mukana ollut tärkeä henkilökin siirtynyt jatkamaan matkaansa korkeammille kukkuloille.

Turkulaisella hip hop -kulttuurilla on nyt jo 30-vuotinen historia ja on jo aika tehdä sen perinteelle kunniaa ja näyttää laajemmalle yleisölle sen elinvoimaisuus. Alakulttuurin valtavirtaistuessa kulttuurin perinteet ovat vaarassa unohtua ja haluamme yhdistyksenä pitää hip hop -kulttuurin perinteitä yllä ja myös tuoda niitä laajemman yleisön tietoon. Yhdessä tekeminen, toisten työn kunnioittaminen, jatkuva luova kehitys ja uusien toimintatapojen etsiminen ja löytäminen ovat toimintamme keskiössä.

Yksin emme kuitenkaan tätä työtä pysty tekemään ja kustantamaan – vaan tarvitsemme kaiken mahdollisen tuen ja avun, jotta voimme toteuttaa mm. ison tapahtuman esiintyjineen. Toivomme että myös sinä – joka tätä tekstiä olet lukenut näinkin pitkälle – voit osallistua ja auttaa meitä toimimaan ja järjestämään ikärajattoman ja pääsymaksuttoman Freshcode Unity Jam 2017 -päätapahtuman mahdollisimman laadukkaasti.

Tarjoamme sinulle erilaisia mahdollisuuksia toimintamme tukemiseen:
-liittymällä jäseneksi pääset mukaan toimintaan ja samalla tuet toimintaa jäsenmaksulla
-tilaamalla hupparin (su 12.3. mennessä) tuet toimintaa ja teet yhdistystä näkyvämmäksi
-lahjoittamalla vapaavalintaisen summan yhdistyksen tilille tuet toimintaa taloudellisesti

Tulemme myös tarvitsemaan talkooapua itse tapahtuman käytännön järjestelyihin -tiedotamme tästäkin lisää lähempänä tapahtumaa.

Lisää vaihtoehtoja toiminnan tukemiseen tulee vielä ennen tapahtumaa, ja tiedotamme niistä verkkosivustollamme. Tutustu yhdistykseen ja toimintaan osoitteessa freshcode.fi, ja seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa. Iso kiitos jo etukäteen kaikille tukijoille.

Tänään juhlistetaan viisikuukautista yhdistystä yhdessä – nähdään illalla Pikku-Torressa, tervetuloa.
FRESH is the word – peace!

Ystävällisin terveisin,
Freshcode ry:n hallitus

Freshcode Hip Hop Connection: Freshcode DJs + Visuals + Special guest showcase @ Pikku-Torre (Turku), Pe 10.3. klo 2100-0230.
https://www.facebook.com/events/258121571304992

Freshcode Unity Jam 2017
https://www.facebook.com/events/428094670868628/

Freshcode – turkulainen hip hop -kulttuurin tukiyhdistys ja verkkosivusto
https://freshcode.fi/