Maisti Showcase tarjoilee vuoden loppuun paksun paketin turkulaista räppiä

29.12.2016

Vuonna 2015 perustettu Maisti -kollektiivi esittelee täyslaidallisen paikallista rap-osaamista perjantaina 30.12. järjestettävässä Maisti Showcase -illassa Turun Gongissa.

Freshcode.fi sai langan päähän itse Maisti Boss Nousiaisen, joka antoi maistia meiningistä.

Maisti Showcase perjantaina 30.12.2016 – mitä mitä?

Maisti Showcase tulee olemaan varsin kattava läpileikkaus Turkuräpin nykytilasta. Tarjonnassa ollaan pyritty huomioimaan niin nuoret kuin kypsyneemmätkin räppipäät ja lavalla tuleekin olemaan varmasti jokaiselle jotakin. Ennakkoon ilmoitetut artistit ovat isäntäkaksikko Letkuyksikkö, K. Luu x Hurjamayn, Robba, Musta Hanhi ja Rosvo, mutta ilmoittamatta on jätetty vähintään sama määrä erikoisvieraita joten spesiaalia on takuulla luvassa!

Kovaa menoa siis vuoden päätteeksi luvassa. Freshcode suosittelee!

Miltä maistui vuosi 2016 – kohokohtia?

Tämä vuosi oli Maistin ensimmäinen kokonainen vuosi ja siihen mahtui paljon siistejä asioita, kuten Maisti Showcase -iltamat, Basson Noste -palkinto ja yhteistyö levy-yhtiöiden kanssa. Yhteenvetona Maisti voi hyvin ja jatkaa toimintaansa.

Kerro vielä vähän Maisti -kollektiivista.

Maisti on Hestensin ja Nousiaisen perustama paikalliskulttuurin edistämisyhteisö. Kaiken ydin on Maistin Kooma -studio missä taika tapahtuu. Tuotamme siis pääasiassa studiopalveluita, mutta ystävien tuki on tehnyt siitä jotain suurempaa, hyvänä esimerkkinä tämä showcase.

Freshcode jää fiilistelemään Maistin menoa ja toivottaa hyvää vuodenvaihdetta kaikille!

Lisää Maistia tulossa heti tammikuussa osoitteessa Freshcode.fi.

Maisti Showcase (K Luu X Hurjamayn, Robba, Letkis, Musta Hanhi, Rosvo) pe 30.12. Turun Gongissa
https://www.facebook.com/events/1233675673393743/

Maisti Facebookissa:
https://www.facebook.com/Maistimusic/