FRESHCODE SESSIONS @ Forum-kortteli (Turku), Pe 8.4.2022: DJ Mesikon Miika, DJ Ollimaine Jäbä, visuaalit Artturi Elovirta

1.4.2022

Freshcode Sessions @ Forum-kortteli (Turku), Pe 8.4.2022:
DJ Mesikon Miika, DJ Ollimaine Jäbä, visuaalit Artturi Elovirta

Forum-kortteli (Linnankatu 11, Turku)
Pe 8.4.2022, 17:00-19:00

Freshcode on kutsuttu osaksi ydinkeskustayhdistyksen Yhen illan juttu -tapahtumaa. Tarjoamme Forum-korttelissa DJ-musiikkia ja visuaalista taidetta Artturi Elovirran koostamana ja projisoimana sekä esittelemme yhdistyksen toimintaa.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Freshcode ry on voittoa tavoittelematon kulttuurin tukiyhdistys. Yhdistys kokoaa urbaanin taiteen ja kulttuurin sekä hip hop -kulttuuriin liittyvien taidemuotojen tekijät, tukjiat, toimijat ja muut aiheesta kiinnostuneet yhteen tekemään yhteisöllistä kulttuurityötä.