Liity jäseneksi 2018

Tervetuloa mukaan!

Voit nyt hankkia Freshcode ry:n jäsenyyden vuodelle 2018. Voit hankkia jäsenyyden myös lahjaksi (jäseneksi liittäminen edellyttää kuitenkin aina lahjan saajan eli jäseneksi liitettävän henkilön antaman suostumuksen).

Jäsenenä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan vuonna 2018. Samalla tuet turkulaista hip hop -kulttuuria.

Järjestämme toimintaa ja tapahtumia varsinaisille jäsenille, sekä laajemmalle yleisölle. Varsinaisena jäsenenenä saat etuja sekä tiedon toiminnasta, tapahtumista ja kokouksista ensimmäisenä – pääset myös osalliseksi kaikesta toiminnasta, josta osa on tarkoitettu vain jäsenille. Lisäksi pyrimme tukemaan ja edistämään jäsenistömme omaa aihepiiriin kuuluvaa kulttuuritoimintaa.

Varsinaisena jäsenenä (25€) sinulla on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Kannatusjäsenyys (50€) on tarkoitettu niille, jotka eivät osallistu toimintaan mutta kokevat toiminnan kannatettavaksi ja haluavat kannatusjäsenyydellään sen osoittaa. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös yritys, yhdistys tai muu yhteisö.

Näin liityt yhdistyksen jäseneksi (ohjeet)

Liittyäksesi Freshcode ry:n jäseneksi, sinun on hyväksyttävä yhdistyksen säännöt (pdf), maksettava jäsenmaksu sekä täytettävä ja lähetettävä jäsenhakemuslomake. Jos olet vanha jäsen ja sähköpostiosoitteesi on edelleen sama, pelkkä jäsenmaksu infoviesteineen riittää.

HUOM! Maksettuasi jäsenmaksun, täytä ja lähetä jäsenhakemuslomake.

Kun olemme vastaanottaneet jäsenmaksun ja hakulomakkeen, saat vahvistuksen jäsenyydestäsi sähköpostitse viikon sisällä.

Jäsenmaksu

Maksa jäsenmaksu Freshcode ry:n tilille (tilinumero alla).

Varsinainen jäsen 25€/vuosi (2018)
Kannatusjäsen 50€/vuosi (2018)

Tilinumero
Freshcode ry, FI72 5716 9020 0513 68 (Osuuspankki)

Maksun viestiin: ”Jäsenmaksu 2018, Etunimi Sukunimi (jäseneksi liittyjän nimi) ja sähköpostiosoite (korvaa @-merkki at-sanalla)”.

Jäsenhakemuslomake

Täytä vähintään pakollisiksi merkityt kentät.*

Jäsenyys*
varsinainen jäsenkannatusjäsen

Varmista vielä, että olet ihminen etkä spamrobotti*