Liity jäseneksi 2021

Tervetuloa mukaan

Jäsenenä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan. Samalla tuet turkulaista hip hop -kulttuuria ja yhdistyksen toimintaa.

Järjestämme toimintaa ja tapahtumia varsinaisille jäsenille, sekä laajemmalle yleisölle. Varsinaisena jäsenenenä saat etuja sekä tiedon toiminnasta, tapahtumista ja kokouksista ensimmäisenä – pääset myös osalliseksi vain jäsenille tarkoitetusta toiminnasta. Lisäksi pyrimme tukemaan ja edistämään jäsenistömme omaa aihepiiriin kuuluvaa kulttuuritoimintaa. Kaikki osallistuminen yhdistyksen toimintaan on vapaaehtoista.

Näin liityt yhdistyksen jäseneksi (ohjeet)

Liittyäksesi Freshcode ry:n jäseneksi, sinun on hyväksyttävä yhdistyksen säännöt (pdf), maksettava jäsenmaksu sekä täytettävä ja lähetettävä jäsenhakemuslomake. Voit hankkia jäsenyyden myös lahjaksi (jäseneksi liittäminen edellyttää kuitenkin aina lahjan saajan eli jäseneksi liitettävän henkilön antaman suostumuksen).

HUOM! Maksettuasi jäsenmaksun, täytä ja lähetä jäsenhakemuslomake. Jos olet vanha jäsen ja sähköpostiosoitteesi on edelleen sama, pelkkä jäsenmaksu infoviesteineen riittää.

Kun olemme vastaanottaneet jäsenmaksun ja hakulomakkeen, saat vahvistuksen jäsenyydestäsi sähköpostitse noin viikon sisällä.

Jäsenmaksu

Maksa jäsenmaksu Freshcode ry:n tilille (tilinumero alla).

Varsinainen jäsen 25€/vuosi
Kannatusjäsen 50€/vuosi

Tilinumero
Freshcode ry, FI72 5716 9020 0513 68 (Osuuspankki)

Maksun viestiin: ”Jäsenmaksu, Etunimi Sukunimi (jäseneksi liittyjän nimi) ja sähköpostiosoite (korvaa @-merkki at-sanalla)”.

Jäsenmaksu käteisellä

Jäseneksi voi liittyä myös täyttämällä hakemuksen paperiversion ja maksamalla jäsenmaksun käteisellä. Tämä onnistuu esimerkiksi Freshcode-tapahtumissa.

Jäsenhakemuslomake

Täytä vähintään pakollisiksi merkityt kentät.*

Jäsenyys*
varsinainen jäsenkannatusjäsen

Varmista vielä, että olet ihminen etkä spamrobotti*